Förlåt!!

2011-05-29 @ 13:34:32
Jag har verkligen inte haft ork eller tid med att blogga, förlåt. Har ingen insperation men den kommer väl snart! :) Så bloggar då, när jag har något roligt att säga

Balklänning eller partyklänning?

2011-05-25 @ 12:52:22
TILLSALU. Använd 1 gång
STRL S.
BUD!


Skitsnygg paljettklänning! Perfekt till party!
Vet ej strl men passar dom flesta då tyget "stretchar" sig.
BUD!

Dagens oufit

2011-05-24 @ 15:15:22
Nu har jag precis fixat mig, ska snart iväg till skolan och göra nationella i matte eftersom jag missade de imorse. Kommer gå skit dåligt eftersom jag rent ur sagt suger! på matte.. :( Men jag får göra mitt bästa. Efter de så ska familjen till min kusin och fira han sen vidare och kolla på emilias dansuppvisning! :D


Förlåter lätt men glömmer aldrig

2011-05-24 @ 14:19:00
Det är verkligen en sak som stämmer!

Jag blir så jävla trött på endel, där dens liv kretsar runt en annan! Lev DITT liv, inte någon annans. Och kom förfan inte och gråt sen och tyck synd om dig själv, du gör dina val. Skyll inte på att det var nått annat/någon annans fel, det är mycket väl upp till DIG, du bestämmer över ditt liv. Så för i helvete, visa lite ryggrad!!

Bantningstips!!

2011-05-23 @ 23:27:25

1. Äppelcidervinäger hjälper dig att minska blodsockersvägningar och hungerskänslor. Du kommer småäta mindre och gå ner i vikt snabbt.

2. Ät regelbundet och laga all mat själv så du vet vad du får i dig.

3. Undvik såser. Såser har ofta någon typ av fett som bas.

4. Någon eller några gånger i månaden så ska du unna dig vad du vill. Ät vad du vill!

5. Undvik snabba kolhydrater. Exempel är ljust bröd och ris.

6. Försöka att öka ditt intag av proteiner. Ökar ditt intag av protein gör du med fisk, ägg och kött. Protein mättar betydligt bättre än kolhydrater (socker) och förbränns långsammare i din kropp.

7. Välj magert protein. Exempelvis kyckling, fisk, och keso innehåller magert protein hjälper dig när du vill gå ner i vikt snabbt!

8. Drick mycket under tiden som du bantar. Vätskan ger mättnadskänsla samtidigt som du får en bättre hy på köpet. Naturligt så det förslår.

9. Undvik gifter, och specifikt alkohol. Sprit, specifik vodka har ett jättehögt kolhydratinnehåll, lika så öl. Undvik som pesten.

10. Ät regelbundet, på bestämda tider och ofta. Gärna sex gånger med frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål. Tänk mindre portioner.

11. Undvik vätska med socker och koffein. Vatten är alltid bra, men det finns även alternativ utan socker, se vad du har tillgång till i din butik.

12. Träna inte direkt efter maten. Vänta några timmar så fungerar förbränning optimalt.

13. Välj långsamma kolhydrater. Långsamma kolhydrater kan du hitta i exempelvis pasta, och till viss del i potatis och ris.

14. Rör på dig. Skippa hissen på väg upp till jobbet. Låt bilen stå till affären, ta cykeln istället. Alternativen är många när du vill gå ner i vikt snabbt.

15. Vill du se resultat när du ska gå ner i vikt så kan du inte sitta på soffan. Du måste röra dig minst 1 timme om dagen, gärna mer.

16. Simning är en optimal träningsform för alla åldrar. Belastar din kropp minimalt samtidigt som du ökar din förbränning.

17. Motion är viktigt kroppen behöver även muskler, så försök styrketräna i alla fall någon gång i veckan. Ta hjälp om du känner dig osäker hur.

18. Stek din mat i olivolja, inte i smör eller margarin.

19. Minska mängden smör på mackan.

20. Öka ditt fiberintag. Det ger mättnadskänsla och binder fett

21. Ät långsamt. Släng i inte i dig maten. Äter du för fort kommer du äta för mycket jämfört med vad du verkligen behöver.

22. Hur mycket kalorier förbränner du? Var noga med att ta reda på just ditt energibehov.

23. Fokusera på en diet eller ett bantningspreparat. Att hoppa runt ger inte bättre resultat.

24. Sov ordentligt. Du orkar mer och du kommer få en optimal fettförbränning.

25. Variera träningsformer så kommer det aldrig bli tråkigt att ge sig ut i spåret.

26. Koffein hjälper dig att förbränna fett. Drick en kopp innan du börjar din träning och du förbränner mer.

27. Ha alltid med dig någon dryck i en flaska, det hjälper dig igenom dagen ifall du skulle bli hungrig.

28. På morgonen så skall du röra på dig först och sedan äta frukost, men skippa den inte, för då förlorar du bara muskler, inte fett.

29. Grönt te är perfekt när du vill gå ner i vikt snabbt. Det hjälper din kropp sätta fart på energiförbrukningen.

30. Ät mer indisk mat. Starkt kryddad mat kan hjälpa dig gå ner i vikt genom ökad energiförbrukning. Senap, ingefära, chili och cayennepeppar är idealet när du vill gå ner i vikt snabbt.

31. Grönsaker är nyttigt! Med hjälp av grönsaker så får du i dig alla nyttigheter som kroppen behöver men samtidigt minimalt med energier och fett.

32. Sojaprodukter har ett högt innehåll av protein men innehåller även andra ämnen som kan öka din fettförbränning.

33. Fet fisk är perfekt för dig. Bara nyttiga fetter och proteiner som kan hjälpa dig hålla fettförbränningen igång.

34. Välj rätt sorts godis. Sikta på naturlig godis. Gurkstavar eller torrostade nötter istället för chips.

35. Tips är inte allt. Du vilja är minst lika viktigt! Du kan klara det här!

36. Finns ett bantningspreparat som passar dig. Hoodia, Acai och CLA har alla visats sig ge resultat när du vill gå ner i vikt snabbt.

37. Tålamod! Du kommer inte gå ner i vikt direkt. Det kan sin tid innan du ser resultat. Stressa inte!

38. Om du inte väljer en bantningsmetod när du vill gå ner i vikt snabbt så är tallriksmodellen din vän. Den hjälpe dig äta rätt.

39. Välj osötat bröd

40. För journal över vad du äter. Det kommer hjälpa dig kontrollera dig själv och vad du får i dig.

41. Ta med dig lunch hemifrån. Skippa den feta maten som serveras i de flesta lunchrestauranger.

42. Soppa håller dig mätt och är enkelt att tillaga.

43. Tillsammans är man stark. Dela din träning med någon så blir det lättare

44. Ta professionell hjälp. Det är aldrig fel att få pekpinnar av någon som kan sitt område.

45. Du är inte ensam! Det finns många andra som är i samma situation som du.

46. Det är inte fel att misslyckas. Skulle du inte klara att gå ner i vikt snabbt första gången så gör inte det något ting. Du kommer att lyckas för eller senare.

47. Se framåt! När det är som tyngst så se framåt. Hur bra du kommer må när du väl nått över de högsta kullarna.

48. Kämpa! Det är inte lätt att gå ner i vikt snabbt, du måste kämpa!

49. Vilja! Utan vilja kommer du inte klara det

50. Du kan klara det! Många andra har gjort det, då kan du också du gå ner i vikt snabbt.


OMG, snart är det där jag asså

2011-05-23 @ 23:05:59

Önskas köpa!!

2011-05-23 @ 21:50:51
Om någon har beige leggins med fickor på sidan av låret, SÄG TILL för jag vill köpa dom då! Är så jävla kär i dom men hittar dom ingenstans.. (har dock inte letat i stan hehe)

Och sen vill jag ha ett tunt vitt linne, som går upp på sidorna, vid höften. Om ni förstår vad jag menar!

MONKI

2011-05-22 @ 22:51:54
Hur snygga var inte dom här?! Hur snygga är dom inte!? :D

Nu ska jag och elin kolla på Harry potter!

2011-05-22 @ 22:43:43
Vi har precis kollat på Big brother och ska nu kolla på Harry Potter, den senaste filmen. Elins mamma var så snäll och hyrde den åt oss förut idag. Jag och elin var även ute och gick förut, känns bra! :)  Dock så när vi kom in så åt vi lite chocklad.. Mindre kul :( Ser inte fram emot min skoldag imorn.. USCH!!


Blev en lugn kväll igår! =)

2011-05-22 @ 14:40:47
Dansuppvisningen igår var riktigt rolig och kolla på! Dock var den väldigt lång, började halv 7 och slutade typ halv 10! Satt på vanliga trästolar så fick rejält ont i rumpan haha! ;) Såg endel som jag kände eller visste vilka dom va, så det var riktigt roligt och kolla på! Grymma var endel, så nu har jag bestämt mig för att börja på hiphop! Fett grymt :D Efter dansuppvisningen åkte jag och elin upp och åt pizza. Sen gick vi hem :)


Dagens oufit

2011-05-21 @ 16:21:26
Efter bion igår åkte jag å elin hem till mig och sov. Vaknade vid 1 och gick upp och åt då. Nu har vi precis fixat oss klart, och ska in till stan. :) För idag ska ida och emma ha dansuppvisning så ska bli skitroligt och kolla på de :D
.

Går iväg till bion nu!

2011-05-20 @ 20:31:17
Nu traskar jag och elin iväg till bion! Vi ska se den där skräckfilmen, hoppas den är bra :D


Blir nog bio ikväll!

2011-05-20 @ 15:35:12
Jag tror att jag ska på bio ikväll faktiskt. Frågade elin om hon ville följa med och hon skulle fråga om pengar så antagligen blir det bio ikväll! Jag vill se Insidious ! Verkar vara sjukt läskig :D Älskar skräckfilmer asså! Får hålla tummarna att det blir av :D


Jag vill hellre förlora ett år nu och sen tjäna 50 år än att ..

2011-05-20 @ 13:56:41
vinna ett år nu och förlora 50 sen! Så jag har bestämt mig för att börja om 1an, IGEN. Jag vet, många av er nu tänker säkert idiot. Men om jag går kvar på kvinnersta kommer jag antagligen inte orka, jag kommer skolka, mer än vad jag gör nu. Och inte få betyg, gå ut och inte ha några betyg, alltså 3 heeelt bortslösade år. Därför tycker jag det är mycket bättre för mig att gå 3 år som jag kommer tycka är roliga! Jag älskar och sminka och hålla på med naglar och sånt. Så stylist kommer passa mig bra! Kommer även söka frisör i andra hand, så om jag inte kommer in på stylist så kommer jag gå frisör, vilket jag också tycker är riktigt kul!

Ja, jag kommer ta studenten 2 år senare än vad jag borde gjort, men det gör mig faktiskt inte så mycket. Visst det är tråkigt men jag går mycket hellre 3 år på en bra, lärorik och rolig skola än att släpa mig igenom 3 hemska år på en tråkig dålig och jobbig skola.
.
Nu ser jag fram emot skolan! Jag sitter här och stutsar på stolen för jag ser verkligen fram emot dom här åren! Jag har stor lust att hoppa av kvinnersta nu och hoppa på plusgymnasiet nu! Men om jag går kvar på kvinnersta året ut, vilket verkligen inte är länge så får jag förhoppningvis betyg i matte svenska och engelska. Och även några andra ämnen, då måste jag inte läsa dom på plusgymnasiet. Skönt!!
.
HEJDÅ KVINNERSTA!!


HEJ PLUSGYMASIET!!


Dagens oufit

2011-05-20 @ 11:48:04

Test, bara för att jag har så tråkigt!

2011-05-20 @ 11:45:45

1.vad gör du nu: Sitter här
2.Brukar du komma i tid: nee
3.Hur lång är du: 163
4.Kan du laga mat: helt okej
5.Gillar du att plugga: absolut inte
6.Vad har du på dig just nu: shorts och en tjocktröja
7.Har du en iphone:
aa
8.Hade du en bra kväll igår: nej verkligen inte
9.Vilket är ditt senaste inköp: cola
10.Din favoritdryck på morgonen: oboy
11.Var fick du dina senaste pengar ifrån: mamma 
12.Har du sovit i din egen säng inatt: ja
13.Vad hade du sönder senast: kommer inte ihåg
14.Vem snackade du med senast: casper
15.Varm favoritdricka: varm oboy eller chailatte
16.Favoritdricka när du är riktigt törstig: mjölk eller saft
17.Alkoholhaltig favoritdricka: lakrits shot
18.När gjorde du senast något riktigt dumt: venne

19.Saknar du någon just nu: Needy. 
20.Vad ska man göra för att få dig irriterad: venne, mycket
21.Någon jag stör mig på: när någon är en svans efter sin pojkvän...

22.Intressen: hästar, smink
23.senaste person du kramade: minns inte
24.Senaste person du ringde: mamma
25.Senaste person som ringde dig: mamma
26.Vad drack du senast: oboy
27.Vill du ha barn: ja!
28.Längtar du till din nästa födelsedag: ja om jag gör
29.Har du slagit någon: ja men inte seriöst
30.Är du sugen på något nu: ne
31.Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: ingen
32.Använder du hudkräm: ja
33.Attraheras du av män med skägg: nej
34.Micro-pop eller poppa själv: micro
35.Brukar du baka: kan hända
36.Röstade du i det senaste valet: nej jag är inte 18 
37.Är du nöjd med ditt liv som det är nu: finns väl vissa saker jag vill ändra men det funkar
38.Vilken låt lyssnade du senast på: kmr inte ihåg
39.Vad tycker du är äckligt: mycket
40.Har du pengar på mobilen: nej



























41.Är dina dagar fullbokade och stressiga? oftast inte hehe
42.Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? nej
43.Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18
44.Tror du på liv på andra planeter? hehe aa
45.Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? JAG ÄLSKAR MITT LIV!
46.Skulle du någonsin hoppa fallskärm? absolut! 
47.Tycker du om att krama folk? jaa
48.Äger du en digitalkamera? jaa
49.Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ingen? 
50.Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? japp
51.Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej
52.Är du mörkrädd? nej det är jag inte
53.Tre saker du alltid har med dig? mobil, hörlurar.. typ de
54.Vilken svordom använder du mest? fan, helvete typ.. tänker inte på när jag svär så 
55.Vilken tid är din väckarklocka inställd på? halv 7
56.Var köper du dina matvaror ifrån? coop forum oftast
57.Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? beror på
58.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? beror på hur mycket pengar de va, men en resa till mig och elinpelin kanske
59.Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? nej det tror jag inte 
60.När var senast någon stötte på dig? kommer inte ihåg
61.Vad åt du till middag senast? big mac
62.Kan du vissla? klart jag kan
63.Tittade du på tecknat när du var liten? ja, och jag gör det fortfarande
64.Äger du några popband t-shirts? neej
65.När flög du senast? för typ ett år sen
66.Pratar du några andra språk?
typ inte, engelska och svenska bara
67.Har du gråtit offentligt? ja
68.Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
69.Vad har du med dig in på bion? godis, dricka? 
70.Vad har du för väder? sol och lite blåsigt
71.Vilket är ditt favoritämne? inget jag hatar skolan
72.När sov du senast på golvet? vet inte
73.Vilken är din favorit drink? dricker inte drinkar
74.Gillar du din boendesituation? nej
75.Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? normalt, typ 7-8

 

 

 


Nu ska jag ut på promenad med the dog!

2011-05-19 @ 14:38:04
Går ut på en rask promenad med emma, casper och majken. Vi ska till stallet och kolla runt lite, sen vet ja inte, vi får gå en runda bara. :)
Hörs när vi kommit tillbaka, hoppas jag fått lite mer insperation då.. ;)
.

Dagens oufit

2011-05-19 @ 14:35:27

-

2011-05-19 @ 12:57:53
Jag har blivit så jävla nere och sur på allting på senaste tiden. Jag går och tänker på Needy hela fucking tiden, det är nog därför. Och inte blir det bättre att skolan trycker på också. Utbränd av skolan, går runt och tänker på min bästa vän som inte finns längre. Jag förstår inte vad jag gjorde för fel, red jag dig fel? Eller höll du helt enkelt inte? Kom gamla skadan tillbaka? Jag tänker på dig varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund.

Allt jag vill är att få en ny häst och känna att jag har något annat att tänka på än att gå runt och vara ledsen. För så är det nu, fort jag ser en häst hugger det till i hjärtat och tårarna trycker på.. Allt påminner om dig, du var den som brydde dig om mig och verkligen visade att du älskade mig. Och jag älskade dig över hela världen. Skulle kunna göra allt för att du ska komma tillbaka och vara med mig och vara frisk. Men så lätt är det inte. Vi kommer inte ses på ett bra tag. Jag älskar dig Needy, och det kommer jag alltid att göra.



DESIGN SÖKES!

2011-05-18 @ 16:34:30
Om du är bra på att göra designer, maila eller smsa mig då ([email protected], 0703922414). Är i stort behov av ny design. Inte bara header utan vill ha en hel design liksom. Smsa eller maila ditt pris och gärna bilder eller så på andra designer du gjort. :)

Nyss kommit hem från skolan, sitter och äter nu

2011-05-18 @ 15:05:38
Tog en liten sovmorgon idag, så åkte till skolan till ekologin. Helt onödigt för vi gjorde inte ett piss där. Gick hem vid typ kvart i 2, kom hem typ kvart över. Gjorde lite pasta sen satte mig här :) Snart måste jag verkligen plugga!! Måste göra några prov och sen några uppgifter.. Blääää! Jag är ledig imorn dock, så då jävlar ska jag plugga! Får se om jag åker till skolan och gör nått prov också. :)
.

blääääääää

2011-05-17 @ 20:20:30
You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'cause you believed
I'm everything I am
Because you loved me

Grattis älskling.. 10 år ♥♥♥

2011-05-17 @ 19:53:46

Kolla dom här!

2011-05-17 @ 19:19:58
Tjöt som bara den till den här filmen(?)! Fattar inte att det finns folk i "verkligheten" som gör sånt mot folk alltså..


Ledsen för superdålig uppdatering!

2011-05-17 @ 17:33:47
Men jag satt inte vid datorn någonting igår! Jag åkte till marieberg igår med emma och köpte godis, sen åkte vi hem och sen direkt iväg till nån sjö vid kvinnersta och fiskade med simon och knabben. :) Det var rätt roligt, dom fick 4 feta(!) gäddor som emma tog hem. Sen kom två till grabbar och jag och emma satt bara och flumma och skratta som vanligt ;)
b

Mina skor som gick sönder igår natt.. Så SUR!

2011-05-15 @ 16:12:06
Hade mina nya skor igår natt, och ja dom gick sönder. Inget som jag kunde gjort, eftersom typ halva skon har lossnat från klacken! ÅÅÅH! Ska skicka tillbaka dom och be om ett par nya!


Dagens oufit

2011-05-15 @ 11:17:31
Nu ska jag iväg och kolla på när mina bröder spelar match mot en kompis till mig. Hämtar upp elin också påvägen dit. Ska bli kul faktiskt :) Brukar ju aldrig kolla när dom spelar så :)

Såhär ser jag ut idag iaf!

Somnade i sängen, helt sjukt trött är jag!!

2011-05-14 @ 23:45:35
Somnade typ vid 8, fyfaan vad trött jag var! Eller ja jag är det nu med! Förstår inte varför egentligen men.. Jag har typ ingenting och blogga om känns det som. Även fast det händer lite just nu.. Tror jag iaf? Vafan jag har inte koll på något längre :D Ska även pröva göra några coola naglar imorn om jag hinner ;) Får se om de blir braa!


Dom söta kattungarna!

2011-05-14 @ 19:26:17

Tänker på dig hela tiden <3 i miss you

2011-05-14 @ 19:15:49

Tidig morgon!

2011-05-14 @ 18:54:28
Vaknade vid typ 9 idag, åkte hem igår efter vi vart ute :) Kände att jag vill sova hemma.  Och jag hade lovat mamma att jag skulle med på bakluckeloppis idag, skulle egentligen åkt vid kvart över 9 men jag åkte med pappa vid 11 ist :) Var helt okej att stå där, hittade en jättefin klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Helt ny, med lapp och allt :)


Bilder från igår

2011-05-14 @ 18:50:01

I can make you're bed rock

2011-05-13 @ 19:14:06
Nu har ida kommit, och snart ska vi hämta några andra pojkar. Sen tillbaka till elin och sen får vi se vart kvällen leder oss ;)

Min älskade elin!

2011-05-13 @ 16:26:11
Var och åt på la baguette men min käraste. Innan det så bytte vi mina örhängen som hade gått sönder :( Men nu har jag några nya så ;)

Mina saker jag beställde häromdagen!

2011-05-13 @ 16:18:48

Åkt inlines på risbergska idag!

2011-05-13 @ 16:15:04
Följde med elin till skolan idag, hon hade bara idrott å dom skulle åka inlines, men elin fick så ont i fötterna så jag passade på och åka lite. Haha det va roligt, och jag var ju självklart bäst. :D

Var och fikade med mamma idag

2011-05-12 @ 22:00:09
Mamma kom och hämtade mig idag, och hon hade med sig ett paket med saker jag beställt ;) Vad det är får ni se imorn! Sen åkte vi och fikade på mc' donalds haha.. (a) Munk och cola sitter aldrig fel!


Ny mobil och har inga nummer kvar!

2011-05-12 @ 15:12:48

Så skicka ett sms till mig med erat namn i! 

0703922414


Liiite ego måste man få vara ibland ;)

2011-05-12 @ 13:58:33
Har laddat upp med lite oboy, snart kommer min bror med min nya mobil och sen vid 5 ska jag sälja min :) Ska bli roligt, fast jag kommer nog inte fatta ett skit på iphonen :D Jaja, nu ska jag nog sätta mig vid tv:n, eller så ska jag försöka göra en bra och snygg design! Blir nog tv:n, måste ladda ner ps å eftersom jag är hos elin så kan jag inte de :)

Har precis fixat mig

2011-05-12 @ 11:03:27
Dvs klätt på mig, sminkat mig, satt upp löshåret. Och som vanligt började dom borra som fan i morse, och jag har sovmorgon idag till 12 så jag var ju lagom glad alltså. :( Nu är jag fixad och ja.. Jag har inget annat att säga haha. Ska till elins pappa efter skolan också, vara lite där sen åker vi nog hit eller om vi sover där. Ingen som vet ;)

Nu bär det av mot stadsparken med elin och trevliga grabbar!

2011-05-11 @ 20:16:39
Nu har jag och elin fixat oss lite, så nu ska vi möta upp två grabbar och sen vidare till stadsparken och där ska vi bara chilla och vara söta! :)
Outfiten består av en t-shirt från gina och shorts från hm! ;)

Shiiit! Det här ska jag göra till helgen!

2011-05-11 @ 19:24:15
Underbart snyggt, och väldigt enkelt! :D

Stan och åt med elin!

2011-05-11 @ 17:42:40

Försov mig imorse..

2011-05-11 @ 10:53:13

Gick upp 8 idag, och hade missat min buss då så jag tog en buss som gick 9. Hann göra ett videoinlägg men hann aldrig lägga upp de. Gör det i nästa inlägg ;) Nu är jag i skolan iaf och sitter och gör något arbete, eller ja gör och gör jag sitter och läser bloggar :D Efter skolan ska jag gå på stan med elinpelin, elin ska köpa lite saker. Får se om jag hittar något. Måste fan spara på pengarna!


Nationella prov idag igen

2011-05-10 @ 16:03:16
Och ja, vad ska jag säga. Det gick inte alls bra alltså! :o Var så jävla trött så jag tappade bort mig hela tiden och när jag trodde vi var på andra frågan så var vi klara typ så jag missade endel. Läsförstående orkade jag verkligen inte med, så det sket jag i att ens försöka :(

Nej men nu har jag precis vaknat, gick hem(elin) direkt efter nationella och åt och senare skulle vi ta en kort tupplur men den blev inte så kort.. Sov tills halv 4 så nu ska vi gå och handla för typ allt tog slut i söndags! ;)

Fått en ofrivillig dusch idag!

2011-05-09 @ 19:49:29
Gick hem från skolan idag vid typ 12, eller ja jag gick till emma. Åkte och hämtade lite saker hemma sen så solade vi lite när vi va hos emma. :) Johan kom också efter en liten stund och lite efter det kom robert och simon också. Hade väldigt kul, sen fick någon(läs: johan;)) för sig att hälla vatten över mig så då började vattenkriget, jag hade mest damp och sprang runt.

Nu har jag firat min lillasyster som fyller år idag, så släkten var här och fikade och så. Nu ska jag väl sätta mig vid tv:n och sen ska jag till elin bajjjjjjjjbi! :D


Idag har jag sett ut såhär!

2011-05-09 @ 19:41:07

Spontana saker gillas!

2011-05-08 @ 22:50:41
Snart kommer filiph och pierre hit och vi ska ha det lite roligt! Det måste man ha på söndagar! ;)


HEJ

2011-05-08 @ 19:51:01

Ska bo hos elin typ hela veckan!

2011-05-08 @ 16:30:26
Elin är ensam hemma hela denna vecka så jag kommer vara med henne här, sjukt skönt kommer de va! Idag har vi typ inte gjort någonting, bara varit och handlat och ja slappat, som man ska göra på en söndag! Gårdagen blev väl inte super rolig kanske, cyklade över hela stan för att hämta pengar en liten jävel försökte lura oss på, sen så gick vi lite, sen gick vi lite mer sen orkade vi inte gå så vi tog en taxi till baron å fixa, kom hem vid halv 3 gick och la oss typ direkt!

Nu ser jag ut såhär, har min gula skjorta på mig. Är hur fin som helst.

Vill du ha gratis spotify premium?

2011-05-08 @ 13:23:56
Kolla in det här då, det funkar till 100% ! :)
http://www.streaminvite.com/ref/36870

Hemma från en jävla kväll

2011-05-08 @ 02:29:38
jävla mycket motion har jag fått iaf. det ända jag säger!

Nu kör vi så det rycker! All in tonight!

2011-05-07 @ 18:00:22


Jag åkte upp till stan tidigt därför jag inte bloggat!

2011-05-07 @ 17:55:37
Hann inte blogga imorse, har handlat lite fina saker! Gjort flera klipp alltså! Jeans jacka som var nedsatt till 99:- från 499:-! Asfin! Och en bikini i skrikrosa som jag fullkomligt älskar! Slänger upp lite bilder ;) Skjortan ser dock inte så snygg ut, men är asfin i verkligheten!!


Länkbyte!

2011-05-07 @ 13:00:00
Om ni vill se en tjej som fotar grymma bilder så kolla in den här bloggen! Gillar verkligen den här bloggen! Och av det lilla jag pratat med henne så märker man att hon är sjukt trevlig!
http://natalien.webblogg.se/
.

Shoppingen

2011-05-07 @ 11:41:48

Marieberg sen letat efter bortsprungen hundjäkel!

2011-05-06 @ 21:29:08
Åkte till marieberg med mamma idag, inhandlade lite saker som jag visar sen :) Sedan, när vi kom hem hade min hund sprungit iväg! Var så jävla orolig att han hade blivit påkörd eller så, så jag och mamma åkte ut och leta efter han, efter typ 15 min ser vi han, han hade träffat på en tant och sin lilla hund och sprungit efter dom! Tur som fan att vi hitta han!


Blir en liten utflykt idag kanske? ;)

2011-05-06 @ 13:55:44
Jajjemän! Jag kanske tar en tripp till kristinehamn eller karlstad, varför får ni inte veta utan ni får hålla koll på det här i bloggen ;) Nu blev ni allt nyfikna vaa? ;) Dock är det bara ett kanske, det är inget bestämt men det lutar åt de!


Byt inte "person" !

2011-05-06 @ 11:35:06

Var inte någon annan än dig själv fort du byter umgänge. Du förändras så jävla mycket när du är med andra personer, DU anpassar dig efter dom så att säga. Som dom är, blir du. Sluta förfan med det, visa att du har lite självrespekt och självförtroende att vara dig själv! ÅH jag blir så trött på endel folk..

eGOeGOeGOeGO

2011-05-06 @ 10:16:08

NU kör jag mitt egna race!

2011-05-05 @ 23:29:29
NU kör jag mitt eget race och skiter i alla andra. Nu jävlar ska jag ta hand om mig själv.

Troligtvis blir det en videoblogg imöra!

2011-05-05 @ 22:19:26
Ja, första video inlägget imöra tror jag! Jag hatar och göra videoblogg, har spelat in förr och kollat men dom har inte kommit upp. :D Man känner sig så mobbad när man sitter och pratar för sig själv, men jag får väl bjuda på mig själv haha! Vill ni ha ett föresten? :D



Intresserad? :D KÖP DEN!

2011-05-05 @ 19:24:58

Tips för er med torr hud!

2011-05-05 @ 18:11:48
För er som har torr hud, mycket som lite så tycker jag du ska använda den här oljan, den är underbar! Man blir len och om du skrubbar dig innan, då blir du len som en baby rumpa! :D Sjukt bra tycker jag iaf.


Har inga bilder på den här datorn och har förövrigt inget att skriva!

2011-05-05 @ 17:25:45

Kan väl säga att ni som läser min blogg får gärna lägga till mig på facebook. Felicia Gutenberg heter jag där. Ja jag har typ inte gjort ett skit idag, ingen skola för min del, så har varit hemma och sovit typ haha.. Återkommer när jag har den rätta datorn ;)


Länkbyte!

2011-05-05 @ 11:09:53
Denna tjej asså! Sjukt söt och jag gillar verkligen hennes blogg!
Kika in på hennes blogg, ni kommer inte ångra er! :)
http://tinaisaksson.blogg.se/

Man kan inte göra annat än att skratta åt den här videon!

2011-05-04 @ 19:11:28
Den här killen alltså, haha för skön! :D Känner ni till han, http://blondaa.blogg.se/? :)
Har suttit och kollat på flera av hans videos, man får inte nog av dom haha :D


Gjorde nationella i engelska idag

2011-05-04 @ 17:17:43
Och det gick väl inte bäst kanske. Fick läsa om det flera gånger för att fatta vad jag skulle göra och ändå var det väldigt svårt.. Usch! Jaja, jag fick iaf reda på att jag ligger bra till i svenskan, på VG nivå ;) Asglad! Svenska är nog det ända ämnet jag är bra på! Det var även första dagen jag var i skolan hela dagen, när emma inte har haft den lektionen alltså. Kan även tillägga att jag har väldigt ont i mitt finger och arm, har haft lite fight i skolan..

Ohyes söt bild ;)


Dagens Outfit

2011-05-04 @ 17:09:27

Det finns människor till allt verkligen!

2011-05-03 @ 20:10:38
Självklart så hjälper jag till och publicerar detta, gör det gärna du också. Aldrig kul sånt där..

"Vi har under en tid haft vår ponny Bobby uppstallad hos en kvinna vid namn Kerstin Palmlöv. (Finns att se på facebook, Kerstin Fjunis Palmlöv) Hon bor i Åkersberga, Björnhuvudvägen 11. 
När vi talade om för henne att vi skulle flytta Bobby blev hon rasande. När vi igår skulle hämta honom var varken hon eller Bobby där, hon hade låst stallet och lämnat de övriga hästarna ute. Hon måste alltså ha åkt iväg med honom någon gång mella...n kl 17-19. Vi väntade halva natten utan framgång, polisen var där men kan inte göra något. Hon påstår nu att hon äger Bobby och att vi inte har någon rätt att veta var han är, så vi är såklart oroliga för vad hon kan ha gjort med honom. Vi behöver därför all den hjälp vi kan få, hör ni eller ser något, tveka inte att kontakta oss!

För att klargöra det hela:
Vi har alltså haft Bobby(Ballinaclare Boy) i fyra år, han är en fullblodskorsning född 1999. Han kom till oss direkt från Irland och vi tävlade i hoppning under de första två åren. I november fick vi triangelmärka honom pga benskada. Pga tidsbrist har vi varit tvungna att leta nytt hem åt honom, och fick då tips av en stallbekant om att Kerstin Palmlöv söker ny D-ponny som ersättning för hennes ponny som nyligen avlidit. Hon var först intresserad men hörde inte av sig på två veckor eftersom en ridskola skänkt en D-ponny till henne och behövde därför inte en till häst. Dock kunde hon tänka sig att ta hand om Bobby mot en ersättning av 2000 kr i månaden, under förutsättning att det fungerar med de andra hästarna osv. Vi skulle resa bort en längre tid över jul och var därför tacksamma för denna lösning. Under tiden Bobby har varit där har han fått stå helt ensam i en liten hage eftersom han "betett sig så jävla dumt" mot de andra hästarna, bitits, sparkats, osv. Detta beteende har vi aldrig sett hos honom förut, trots att han gått med många olika hästar i olika konstellationer. Kerstins löften om stora hagar och kompisar i hagen visade sig inte stämma, hagarna är jättesmå och steniga och Bobby har fått gå själv i hagen under hela tiden. Hon har hela tiden klagat på hur dum han är, att han har ett "skumt" beteende mot andra hästar. Detta tolkade vi som att han inte var helt nöjd med tillvaron och vi har därför varit i jakt på ett nytt hem åt Bobby. Hon har dessutom ridit honom trots att detta inte var tanken från början, då hon är på tok för stor för honom. Nu när det har blivit varmare har hon planerat att släppa hästarna i fårhagar med fårstängsel, vilket är livsfarligt att ha hästar i. Hon har också tagit av honom alla skorna för att på nytt försöka släppa ihop honom med de andra hästarna för att han inte skall kunna skada de andra hästarna om han sparkas, vilket har gjort att han är extremt öm i fötterna eftersom han har så känsliga hovar. 
Signalerna vi har fått av Kerstin under hela tiden har varit att Bobby endast varit till besvär och att det inte har fungerat. När vi nu hittat ett nytt hem till Bobby blev hon fullkomligt rasande och ville köpa honom på direkten. Under dessa omständigheter har vi inget som helst intresse av att sälja till henne och ville därför hämta honom lördag den 30/4 och meddelade detta till henne dagen innan. Eftersom hon blev så upprörd anade vi oråd och åkte direkt för att hämta honom, vi blev oroliga för vad hon skulle göra med honom. Vi skickade ett sms en timma innan vi kom dit, men det var redan för sent, hon hade dragit därifrån. Hon hade dragit ur alla handtag på stalldörrarna så vi inte kunde hämta Bobbys utrustning och lämnat sina övriga tre hästar utomhus och låst in sinahundar i huset. Vi väntade till klockan tolv på natten, hästarna var fortfarande ute, kalla och hungriga när vi gav upp och åkte hem. Polisen skickade en patrull och vi gjorde en anmälan, men det finns inget de kan göra innan en polisutredning tillsatts. Vi ringde och ringde till både Kerstin och hennes sambo(Elisabeth Ille Thornell), som först svarade och påstod att hon inte visste något om saken. Sedan slutade även hon svara i mobilen. 
Dagen efter åkte vår pappa dit och försökte reda ut det hela. Hon påstod då först att hon köpt Bobby, men kunde ju såklart inte visa upp något köpekontrakt eftersom vi endast har ett fodervärdsavtal med option för senare köp, OM båda parter är överens. Hon ändrade sig sedan och sa att hon SKULLE köpa honom och att vi "ska skita i vad hon gjort av Bobby". Pappa lyckades hitta sadel och träns i stallet som nu var upplåst och informerade henne om att han tog med sig dem. Efter en stund vägrade de öppna dörren eller svara över huvud taget, inte ens när polisen ringde dem. Pappa stod och knackade på i över en timma och till slut ringde de polisen för att anmäla pappa. De kom då dit och fick höra hur det hela låg till(vilket var precis det pappa ville skulle hända eftersom vi ville ha hjälp att prata med dem av en myndighetsperson), men de kan fortfarande inte hjälpa oss innan ärendet är utrett. 
Vi vill klargöra för sådana som på något sätt tvivlar på detta, att vi står som ägare, vi har hans pass och försäkringen skriven på oss - juridiskt sett har hon alltså ingen rätt till Bobby, eftersom det är vi som betalat henne för uppehälle, och inte tvärtom. 

Nu gör vi vårt bästa för att nå ut till så många som möjligt för att själva hitta vår stackars häst. Vi har redan fått enormt mycket hjälp och stöd och detta är vi oerhört tacksamma för, men vi måste fortsätta arbeta för att kunna hitta honom så fort som möjligt. Lägg ut info på bloggar, hemsidor, tidningar, anslagstavlor, allt som kan leda oss till honom, vi behöver som sagt all hjälp vi kan få för att hitta honom!
VI har spekulerat en del och pratat med folk som känner till henne och de tror att hon eventuellt kan ha gömt honom någonstans i Dalarna, eftersom hon har kontakter där. 

Bobby är en D-ponny valack(147 cm i mkh), mörkbrun med svart man och svans. Har en liten stjärn i pannan och en vit fläck på mulen, lite vitt på höger bakkota. Se bilder på eventet. 

Kontakt:
Michaela Kalborg 0706831906
Carolina Kalborg 0733777330"

Jag skulle kunna göra vad som helst för att du ska komma tillbaka. ♥

2011-05-03 @ 20:09:38

Jag har klarat de ;)

2011-05-03 @ 19:48:19

Haha, grym låt och ful kärring :D

2011-05-03 @ 15:37:55

Nytt i garderoben!

2011-05-03 @ 14:59:25
Helt okej snygg magtröja, lite ljusare än vad den är på bilden. Har inte prövat den men tror den är fin på, och blir nog snygg till ett par shorts! ;)

Pengarna rullar in som de ska nu!

2011-05-03 @ 14:45:51
Äntligen!

Slutat med mitt älskade löshår..

2011-05-03 @ 14:19:05
Ja, jag trodde inte jag skulle säga det här på ett väldigt tag, men jag har slutat med löshår! När man har löshår måste det sitta perfekt för det ska vara fint. Om man ser sitt egna hår sticka ut eller så är det inte fint. Verkligen inte! Så jag bestämde mig för att sluta med det, för jag vet ju aldrig om det sitter fint eller inte :D Men nu känns det gör skönt! Kommer antagligen använda löshår ibland när jag ska ut och festa, men det har jag inte bestämt än hah ;) Dessutom sliter clipsen på håret. :)

Fast jag vet själv att jag kommer använda löshår snart igen ;) Men jag måste få mitt hår lite friskare oså först. Ska klippa mig också, få bort det som är mest slitet och sen se om det går att ha löshår utan att man ser de :)

Om du får svullen mage efter du ätit.. Och vill du ha vita tänder?

2011-05-03 @ 14:12:32
Kan man blanda i persilja i maten. Det är vätskedrivande och det rensar ut de gifter ur kroppen som gör att man blir svullen. :D Bra va? Min mage blir väldigt lätt uppsvälld så detta kan ju vara bra :D

Vill du ha vitare tänder..? Då tycker jag du ska testa äta apelsinger! Det är det vita på apelsinet som bleker emaljen i tänderna och man får mycket vitare tänder! Dra bara lite av insidan av skalet på tänderna så får du resultat! Billigt och bra, inte sant? :)

Duchade nyss, nu kollar jag på CSI

2011-05-02 @ 21:53:44
Duschade precis, smörjde in mig med BUS, så nu känner jag mig fräch! Hade en inpackning i håret också, så nu känns det bra! Och nu driver jag sönder med min syster :D Justin Beiber är med i CSI så jag sitter och pratar om han hela tiden och bah " åååååååååh neeej justiiiin! " och massa, asroligt för hon blir så jävla sur haha :D Snart börjar BB också, jag är helt jäkla förvånad att Sonia åkte igår, det är verkligen ingen som gillar Madde, alla vill ha ut henne men ändå klarar hon sig! Hur kommer det sig? :o


SOON THEY COME!

2011-05-01 @ 20:40:26
Marble Wedge SEK 174, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Kolla in dom här!

2011-05-01 @ 20:17:03
Tycker hon är sjukt dukigt, hon kan verkligen sin grej tycker jag! Endel är väl inte jättelika, men ja ändå!

Ny header

2011-05-01 @ 18:32:54
Vad tycker ni? Endast tillfällig (tror jag iaf) Men jag är inte duktig på sånt här haha. Dom blir bara så lätta oså, jag vill ha lite mer, "wow" ;) Men sånt kan jag inte, så jag ska be om hjälp!
.
.
.
.

Små shoppat lite!

2011-05-01 @ 18:00:25
När mamma åkte in till stan när hon skulle köra min syster och hennes kompis, så passade jag på att följa med, jag hade tänkt att köpa fondation, men stan var stängd tydligen så vi åkte till Maxi, men där hade dom inte den jag skulle ha :( Så jag plockade på mig lite annat som va roligt! :) Skyddssprayen som jag köpte hoppas jag verkligen är bra! Kosta inte speciellt mycket men Got2be brukar ju ha ganska bra saker! Sminktillbehören är nog bara skit, men det är bra att ha! :D


BLÄÄÄÄÄ

2011-05-01 @ 14:04:51
Jag vill inte gå Häst linjen längre, har inte velat gjort det på länge men eftersom jag kom på det rätt sent så kan jag inte byta. Jag vill byta till stylist på plusgymnasiet där jag gick först. Men då måste jag gå med 95or, alltså 2 år yngre än mig. Och det vill jag inte! Jag tappar väldigt lätt glöden eller vad man säger för skolan, om det inte är nått som intresserara mig ORDENTLIGT så lyssnar jag inte, och vill inte ens försöka. Jag har börjat slarva sjukt mycket med skolan nu på senaste, har varit sjuk 3 veckor, och sen förra veckan var jag hemma. Jag har ju precis bytt klass, så det blir ju jobbigare också, eftersom jag inte gillar att jobba själv i skolan, mest för att jag ofta inte förstår vad vi ska göra.  Och det blir inte roligare, vi ska ha nationella i engelska på onsdag tror jag. Uppgift som jag har rätt svårt för, i engelska iaf. Svenska är inga problem, men engelska. Usch.

Jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv, men en sak vet jag. Jag vill inte jobba med hästar, jag vill bara ha dom som ett intresse. Dock får jag nog gå kvar på häst, tyvärr. Men jag kan inte göra nått åt det. Det finns ingen som vet någon lösning, alltså så jag klarar av att gå i skolan, för som det är nu. Gör jag inte det.



Nu har kissekatterna kommit!

2011-05-01 @ 13:47:37
Har ju skrivit förut i bloggen att min katt kanske skulle få kattungar, och ja nu har dom kommit! Dom kom igår, så jag var inte med när hon födde dom, utan mamma ringde och så fick jag förklara hur det skulle gå till :D Det gick super bra, och jag är imponerad faktiskt på kissen, hon är så himla liten! Och ändå kunde ha 4 ungar i magen. Dom liknar pappan hur mycket som hellst! Hur söta som hellst! :D


Fastnar verkligen inte på bild idag!

2011-05-01 @ 13:35:01

RSS 2.0