19:33 - It feels like I'm talkin! to myself

2011-03-31 @ 19:43:00
en väldigt lång dag idag. gick upp vid 5 och vid typ kvart i 6 var jag och emma påväg till ladugården. hade verkligen lust och ta livet av mig när jag vaknade. tänkte verkligen "sköönt emma har inte sagt nått, då ska jag inte upp än" så vänder jag mig om, så säger emma "vi måste gå upp nu". ville verkligen dö haha. när vi väl var där så började vi mjölka kossorna. det var rätt "kul" i början, men sen, efter första gruppen (det var 4 grupper, med typ 20-30 kossor i varje grupp) så blev man väldigt uttråkad. höll på att dö. senare gjorde vi rent lite boxar sen åkte vi hem.

började igen vid halv 2 och då seminerade (spruta in frysen sperma i kossan) vi några kossor sen vaccinera några kalvar. sen var det mjölkningsdags igen, men denna gång vad vi uppe och gjorde rent där dom stod. sen fick vi sluta vid halv 5 typ. trodde det skulle vara sjukt jävla hemskt, men så hemskt var det inte. det var ju inte sådär kul och dagen gick verkligen inte snabbt men.. stank en heldel efter också kan jag lova.. trots att jag hade värsta dräkten och allt! bilder från dagen kommer hah!
.
.
ÄNTLIGEN ÄR DENNA DAGEN ÖVER!!

21:43 - Skapar sin egen sanning

2011-03-30 @ 21:44:06
HAHAH finner inga ord.. hahhaahaha
.

21:38 - Going insane

2011-03-30 @ 21:39:30
en låt jag verkligen gillar, värd att lyssna på!

19:39 - all i wanna do is loose controll

2011-03-30 @ 19:14:05
Dag 12. Vad jag vill bli när jag blir stor.

det är det stora jag inte vet, jag har ingen(!!) aning om vad jag vill bli. antingen äga ett eget företag, lite senare i framtiden efter jag jobbat några år. men vad jag ska jobba med då vet jag inte.. har ingen aning! kanske i någon klädbutik eller kontor med nått eller så. vet inte!

19:04 - Do you feel the same?

2011-03-30 @ 19:10:09
har inte bloggat på ett tag för jag har helt enkelt haft fullt upp. har inte haft skola på hela veckan typ utan har mest varit där och letat lärare för jag skulle få lite papper oså.

idag var jag å emma upp till stan och emma köpte en ny mobil, sen gick vi och fikade och sen hem till mig för jag skulle fixa lite saker. nu är vi hemma hos emma och har precis ätit. nu ska vi plugga begrepp inom ekologi och kretslopp som vi har prov i på fredag. love my life! och sen imorn ska jag till ladugården också. jippi! börjar klockan 6 så får gå upp klockan 5. och sen ska vi vara i djurhuset också nångång, fick reda på idag att det blir på kvällstid. alltså, EFTER skolan. åååååh jag älskar mitt liv. på riktigt.
.
söt tjej

18:34 - Singit out

2011-03-28 @ 18:35:45
mmmmmmmm joel kinnaman! han är nog fan en av dom snyggaste som finns, och kläderna som han har på bilden... jag finner inga jävla ord alltså! mums! men det är ju tur att jag är tsms med han då!
.

15:45 - Titta vad jag hitta på scenen..

2011-03-28 @ 15:47:41
Dag 10 - En gammal bild på mig.

gammal och gammal vet jag inte, men den är ifrån somras. har ingen äldre bild på datorn.

17:46 - Talking to the moon

2011-03-27 @ 17:57:59
vill bara säga att jag lever och är frisk och kry.
TJENA PÅ'RE!

21:13 - Hello my name is..

2011-03-24 @ 21:15:17
håller på och färgar håret och ögonbrynen nu. färgade håret själv så vi får se hur resultatet blir .. jag är rätt bra på att kladda iaf..

härlig utväxt!
.
såhär ser det ut på båda händerna! å då ska vi inte prata om ansiktet..

20:31 - Svar på kommentar

2011-03-24 @ 20:32:47

svar: hon hade många flera skador tyvärr. :(

20:12 - I'm not gonna write you a love song

2011-03-24 @ 20:12:35
Dag 9 - ett minne för livet
nu skriver jag om ett dåligt minne, men det minnet kommer alltid att sitta kvar. det var den 16 februari. då sa jag farväl till min bästa vän på hela jorden, den jag kunde gå till när jag ville, och hon fanns alltid där, den jag kunde säga precis ALLT till, hon jag alltid hade roligt med. den dagen som jag skulle få säga farväl på trodde jag inte skulle bli såhär. jag fick ledigt från praktiken, för jag skulle upp klockan 4, för klockan 5 skulle hon lastas in i transporten. hon gick på utan problem. lite putt på rumpan så trampa hon så fint in. sen när vi skulle stänga lilla luckan fick hon panik och börja hoppa och sådär. jag som stod där inne med henne var redan innan väldigt ledsen och rädd så jag blev ännu räddare så emma fick hoppa in och ställa sig där med henne men hon lugnade sig inte så vi fick åka med öppen lucka. (alltså det var den lilla luckan där uppe) hon stod med täcke iaf så hon frös inte iaf. hela bilresan var jag sjukt rädd att något skulle hända med henne där inne. men allt gick fint, jag satt mest och tänkte och försökte att inte gråta när vi åkte. när vi väl var framme och hade lastat ut henne så kunde jag inte hålla tårarna inne. jag storbölade, har aldrig gråtit så mycket. det kom andra transporter också, och vi va nummer 2 på "listan" så vi fick vänta en stund. jag stod och kramade om henne hårt, så hårt! först hade nån gubbe en fin travare som skulle in, han var helt kall och bara räckte över hästen till dom och så sen kan jag svära på att jag hörde skottet. sedan var det våran tur, och dom frågade om jag ville ha tillbaka grimman oså, men det ville jag självklart inte. direkt när jag räckt över henne så börja jag gråta så jävla mycket så jag inte kunde andas, jag fick panik och ville bara dö. sprang därifrån ganska snabbt där efter för jag ville inte höra. satte mig i bilen och var helt okontakt bar på hela resan hem. kunde inte röra mig eller något, bara satt i bilen helt ihop kurad och grät. var hemma runt 7 och gick direkt och la mig och hoppades på att aldrig vakna. tyvärr gjorde jag det några timmar senare och var helt tom. var tom och stressad flera dagar efter detta och visste inte vart jag skulle ta vägen, väldigt tur var det att jag hade praktik-lov-praktik, alltså var jag inte på skolan på 3 veckor. vilket var väldigt skönt för jag hade inte ork eller något att se stallet. mina saker var kvar i stallet i mer än en månad. har inte orkat gått dit, och inte ens kollat på stallet. det är det värsta jag varit med om, någonsin. jag har skrivit ganska kortfattat nu för jag orkar inte prata om detta då det fortfarande är väldigt jobbigt.
och alla som skämtar om "hamburgare" och sånt skit, jag tycker det inte är ett dugg jävla kul och blir så förbannad när jag hör sånt skit. det var inte bara en häst, det var min bästa vän.










19:15 - Do what you do!

2011-03-24 @ 19:24:35
Dag 8 - mina syskon

jag har 3 syskon. två äldre bröder på 20 och 21 år och en lilla syster som är 12 tror jag. mina syskon och jag har väl kanske inte den bästa kontakten, bråkar typ hela tiden och skriker på varandra oså. min lilla syster och jag kan dock ha för jävla roligt ibland, men det är väl kanske inte så ofta. jag skulle aldrig klara mig utan dom, dom ställer upp när jag behöver dom. jag älskar alla mina syskon!

har inga bilder på mina bröder, men dom ser ut som jag typ haha
min mini syster



18:59 - Silly life

2011-03-24 @ 19:13:05

1. Är du singel? japp
2. Är du lycklig? helt okej!
3. Är du uttråkad? nej inte så, det kommer väl
4. Är du ledsen? lite
5. Är du italienare? nej
6. Är du gravid? nej
7. Är du full? nej
8. Är du en cooling? självklart
9. Är du från Irland? Nej haha?!
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? jajemän det är dom

Skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? jag vet inte, har inte bestämt mig än
2. Har du nånsin blivit sårad? ja det har jag blivit
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? jadå

4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne? nja, jo det har jag nog
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? kanske 
7. Är du kär? jag är på god väg
8. Vill du gifta dig i framtiden? ja det tror jag nog

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? svårt! ögon tror jag
3. Katt eller hund? hund!

4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? bästa vänner
5. TV eller Internet? internet såklart! 
6. Coca-cola eller Pepsi? coca-cola helt klart
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? vild utekväll tror ja

8. Pengar eller lycka? Både och!
9. Dag eller natt? fattar inte frågan
10. MSN eller mobil? mobil

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nepp
2. Brutit ett ben? nee
3. Gjort nåt du ångrar? ja det är klart
4. Hoppat Bungee Jump? inte än, men snart!
5. Ljugit för någon du tycker om? ja tyvärr
6. Ätit en hel tårta? nej
7. Gjort bort dig offentligt? självklart!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Japp
9. Gråtit när ett husdjur dog? om jag har..
10. Velat försvinna? jadå

Skit
Vad såg du på tv sist? vet inte, nån serie
Vems blogg läste du sist? desireenilsson.se
Vad åt du sist? nudlar (a)
Vem pratade du med sist? pappa
Vad sa du? "men ja!"
Vem ringde du sist? hem
Vem messade du sist? emma
Vad läste du sist? no idé
Vem pussade du sist? casper
Vem kramde du sist? casper
Vem bjöd du sist på något? robert tror jag
Vad köpte du sist? nudlar

 



17:46 - This is a story of a girl

2011-03-24 @ 17:49:26
blev ingen ladugård idag, utan jag å emma var hemma idag för det hände lite saker inatt.
jag har istället tagit det lugnt hela dagen, emma kom hit vid typ halv 2 kanske, vi prata mest och sådär. sen åkte vi och handlade och då åkte hon hem. nu sitter jag och äter mina efterlängtade nudlar, finns fan inge bättre än nudlar (a)
.

18:19 - Wonderful

2011-03-23 @ 18:21:11
jag är på sånt jävla dåligt humör så uppdateringen kommer vara dålig idag. kommer gå lägga mig tidigt eftersom jag ska till ladugården imorn och jag börjar klockan 6 !!!!!!!! och går till halv 11 och börjar sen halv 2 och slutar 5. mitt liv är underbart.

tur att jag har fluff iaf..


20:04 - Wating..

2011-03-22 @ 20:08:40
ojojoj, som om jag har sovit. haha fan vad fult. men ja jag gick och la mig på soffan vid 2 kanske, slocknade och vaknade nu. det är fan inte bra, kommer inte kunna sova inatt.. men jäävligt skönt var det. nu ska jag ta och göra nått gottigott eftersom idag är det desperat houswifes & därefter big brother.

om du inte ger nått tillbaka kan du glömma mig.

världens finaste


14:53 - Jag vet hon är söt men håll tillbaka

2011-03-22 @ 14:53:00

12:49 - Thinking about us

2011-03-22 @ 12:53:50
Dag 7. Något jag oroar mig för. (vilket jag skrev om igår men kom tydligen inte upp..)

framtiden är något jag orar mig för sjukt mycket för. jag är så orolig för vad jag ska jobba med, om jag ska få barn eller adoptera (fast jag vet att jag ska ha egna till 99%) och om jag gifter mig, om jag skiljer mig, om jag dör före min "partner" och ja massa sånt. olyckor typ. allt som handlar om framtiden, jag vill inte gå ut gymnasiet helt enkelt.



12:35 - YOHO IM HOME

2011-03-22 @ 12:40:59
skönt och sluta typ 11? JARRÅ. emma å jag satt och jobba som fan så vi blev klara sen satt vi ute i solen ett tag och gick sedan och åt. sen kom mamma och hämta mig, då var klockan halv 12 typ. nu har jag ingen jävla aning om vad jag ska göra faktiskt. städar lite kanske? det finns nog miljoner saker att göra, men mest av allt vill jag åka till elin och umgås med henne haha! skit svårt och vara utan henne när man setts flera dagar i rad.

10:16 - This is the end

2011-03-22 @ 10:20:10
sitter i skolan nu, fett skön vecka jag kommer ha. min klass är ju ute på praktik så det är bara jag å emma i skolan som jobbar ifatt det vi är efter i. har redan gjort klart typ allt så vi slutar väldigt tidigt hehe (a) nu är vi klara med det vi ska göra, så .. nu väntar vi bara på våran lärare ska komma och ta våra saker. sen kan vi gå hem! wihoo!

våran vackra bild på vårt kretslopp för kol, kväve, fosfor och svavel!


20:59 - Haloo boys

2011-03-21 @ 21:02:49
sitter nu hos min brutta där jag ska spendera natten. supermysigt!

17:09 - Sick twisted call

2011-03-21 @ 17:12:28
såhär såg jag ut i skolan. fast jag hade inte tröjan jag har på bilden på mig dock haha. bytte om direkt när jag kom hem, vilket var vid typ halv 2 tror jag?
hade ett svart linne leggins å en cardigan. en skön outfit.


15:39 - Whats it gonna be?

2011-03-21 @ 15:40:02
Dag 6. - Mina bästa vänner.
min bästa vän, mitt extra hjärta och min högra hand är elin. jag är så sjukt glad att jag lärde känna henne, och att vi kom så pass nära varandra som vi gjorde. vi umgås nästan varje dag, och jag skulle aldrig klara mig utan att träffa henne på max en vecka. det skulle inte gå, jag behöver hennes sjuka humor, hennes väldigt klumpiga rörelser ibland och ja. helt enkelt, jag behöver min bästa vän. det finns inga ord för hur bra hon är, skulle helt enkelt aldrig klara mig.
min andra bästa vän är emma. vi träffas varje dag, vi går ju i samma klass! henne lärde jag känna i slutet av 8an.(alltså typ 3 år) hon och jag gör alltid grymt jävla sjuka saker och vår humor ska vi inte ens prata om. vi kan prata om typ tex mat, sen slutar det med typ ah jag vet inte men typ 10 kapitel fram! helt oknippat med själva ämnet haha. sjukt glad att jag har emma, hon är den som jämt ställer upp, i alla lägen, hur "illa" det än är så hjälper hon till.

13:26 - HEY THERE SISTER

2011-03-21 @ 12:38:56
Dag 5 - typ av killar jag faller för.

jag faller alltid för fel sorters killar, typ "bad boys". tatuerad får han gärna vara, sjukt jävla sexigt!  lång, fina ögon och händer och gärna vältränad hehe. HÅR (på huvet!!!!! ingen annanstans) är fan ett jävla stort plus. och jag älskar om dom har lite annorlunda dialekt, gärna skånska (a)


12:33 - You drive me crazy

2011-03-21 @ 12:35:11

sitter i skolan just nu och jobbar med ekologi. ska skriva om typ nån insekt, växt, djur och en fågel. asroligt.
men uppdatering kommer senare i eftermiddag när jag kommit hem. ville mest bara visa att jag levde!

HEJ PÅ'RE


18.10 - Im sorry

2011-03-20 @ 18:14:07
ursäkta för usel uppdatering men har helt enkelt inte haft tid. i fredags så var jag och elin bara hemma och kolla på en hemsk skräckfilm, sjukt äcklig var den. elin sov kvar hos mig. på lördagen åkte vi upp på stan och åt på mc donalds, aldrig att jag ska äta där igen. så jävla äckligt var det. jag å elin åkte till vintrosa senare på kvällen och sova kvar där, mysigt hade vi det, kolla film och sånt där. åkte hem därifrån idag vid typ 2. gick hem till elins pappa och åt och sen la vi oss i sängen och bara tagit det lugnt och garvat en hel del.
nu ska vi göra nått hoppas jag, sjukt rastlös.
.
HEJ PÅ'RE!

15.31 - What is so wrong?

2011-03-18 @ 15:31:27
Dag 4. en pinsam sak jag varit med om.

jag har aldrig någonsin gjort en pinsam sak. aldrig! ne men seriöst så orkar jag inte skriva, jag gör många pinsamma saker, säger fel saker vid fel tillfällen gör jag väldigt ofta tex, så det blir pinsamt liksom, ramlar. ja mycket saker. jag kan helt enkelt säga att jag är klumpig ibland så då förstår ni hoppas jag..

JAJA TJENA PÅ'RE!

14:30 - Some people wanna go

2011-03-18 @ 14:36:23
har varit i skolan och det hände väl inget speciellt. nu sitter jag och väntar på att elin ska komma, eller skriva att hon är framme vid bussen iaf så ska jag gå och möta henne! ikväll ska vi bara glo film och ta det lugnt, för en gångs skull haha! kanske blir ändring. är sjukt sugen på utgång alltså.


14:17 - Get to know you

2011-03-18 @ 14:19:01
"Bättre" bild på tatueringen! Nu ser ni iaf lite bättre. Suddig dock.

mina nästa

2011-03-17 @ 19:56:26
min tatto jag gjorde idag, stjärnorna gjorde jag ju för mina syskon, sen ska jag göra två hjärtan på handleden för mina föräldrar. sen ska jag även göra en fjäder på revbena typ. sen vill jag också ha en text på axeln. vet en asbra fras eller vad man säger men jag är osäker på den. jag får helt enkelt se! fjädern ska jag göra på studio iaf. hjärtana på handleden gör jag nog snart sen vet jag inte!

för mamma och pappa
fjärdern som är så himla underbar fin!

19:25 - I like it when you do that stuff to me

2011-03-17 @ 19:27:24
Dag 3. min favoritårstid och varför.
ja, sommaren är självklart. underbart fina kläder och det är varmt och man blir brun och ja allt sånt där.
alla fattar ju!

19:17 - Then its done

2011-03-17 @ 19:18:55
Den är dock ej klar, sen lite mysko (ojämn osådär, men den är inte det) ut på bilden men den är fin! Ska fyllas i också, men det hann vi inte med idag så ska göra det snart!


18:53 - Im in love

2011-03-16 @ 18:54:25
Jag har aldrig sett nån finare häst än denna. Min drömhäst kan jag lova.



16:55 - Yeah this is my bitch

2011-03-16 @ 14:59:18
åkte till vintrosa lite spontant igår kväll. därför ingen uppdatering. åkte hem imorse, när jag skulle till skolan egentligen för jag mådde så dåligt. gick hem från bussen och somna direkt när jag kom hem. har inte gjort någonting alls typ.
nu ska jag tagga tills imorn! men ni får inte reda på vad jag ska göra, utan det får ni göra imorn! ;)

14:09 - Do it like a dude

2011-03-16 @ 14:55:55
Dag 2.

19:46 - CLOTHES

2011-03-15 @ 19:50:50
Hm hade tydligen fått något problem i sina datorer eller vafan det var, så dom har inte ens skickat iväg min beställning eller nått så jag va tvungen att göra om min beställning. med det gör mig inte så mycket för jag fick väskan för 129:- ist för 249:- (a)
här är det jag beställde iaf, det blev inte samma saker som förut dock.

17:53 - Every day I am shuffling

2011-03-15 @ 17:57:48
jag har precis varit och handlat på coop med mamma och syster. köpte lite mat och det blev lite ost och kex också. mums! och det bästa och viktigaste av allt.. nudlar! jag köpte även med mig cola och tuggummi.
det kommer nog inte bli så mycket mer uppdatering, om jag inte kommer på nått kul att skriva om såklart.
.
jag tycker det är roligast att skriva många inlägg, eller ja många och många, men inte typ bara outfit och nån bild och sådär, utan lite vad man gjort på dagen och sådär liksom. men det är ju vad jag tycker ;)

min söta smurf på bild!

16:24 - But I see your true colors shining through

2011-03-15 @ 16:24:49
Verkligen en superbra låt enligt mig!
.

Dag 1 - OM MIG

2011-03-15 @ 16:20:50
Jaha, Jag heter Felicia Elisabeth Gutenberg, är född år 1993 och går första året på kvinnerstaskolan linje Häst. Jag skulle egentligen gått andra året, men då jag hoppade av första året och jobbade ca ett halv år så fick jag börja om. Jag trivs än så länge bra på kvinnersta, klassen kan jag inte säga nått om då jag precis börjat men det verkar vara okej. På min fritid gillar jag och umgås med mina kompisar, festa, rida, träna(ibland) & umgås/träna med min hund. Jag har en blandras, powde puff/bischon frise hane som fyller 2 år i juli. Han är min lilla ängel som följer mig vart jag än ska. Ja jag har väl inte så mycket mer att berätta om mig själv tror jag..


15:50 - But slowly it came to me

2011-03-15 @ 15:50:16
nu har jag kommit hem från skolan, slutade efter lunch och då gick jag och emma till johans rum och satt där och dunka musik. vi har typ inte gjort något fram tills kvart i 3 typ. fikat, kollat på ridlektion, umgåtts osådär.
idag behöver jag ju inte träna, då jag gick hem från skolan som sagt. ska börja gå hem från skolan när det är fint väder. sparar ganska mycket tid på det och när jag väl är hemma orkar jag inte gå ut igen haha.
nu ska jag ta något att äta, och sedan slänga mig i sängen eller soffan och kolla film/tv.
kyss



nu var det dags för mig också

2011-03-14 @ 23:10:59
Börjar dock imorn. Denna "lista" får även en egen kategori.

Dag 01 - om mig
Dag 02 - 10 saker ni kanske inte visste om mig
Dag 03 - min favorit årstid och varför
Dag 04 - en pinsam sak jag varit med om
Dag 05 - typ av killar jag faller för
Dag 06 - mina bästa vänner
Dag 07 - något jag oroar mig för
Dag 08 - mina syskon
Dag 09 - ett minne för livet
Dag 10 - en gammal bild på mig
Dag 11 - min första kärlek
Dag 12 - vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 13 - min favorit film
Dag 14 - det här får mig att gråta
Dag 15 - det här får mig att må bra
Dag 16 - mina rädslor/fobier
Dag 17 - någonting jag ångrar
Dag 18 - mina drömmar
Dag 19 - det här saknar jag
Dag 20 - min favorit låt
Dag 21 - min familj

precis duschat

2011-03-14 @ 20:10:00
och nu blir det sängen! jag ska sätta på en ruskigt bra film och bara mysa. kanske får ett samtal också, vilket jag hoppas på ;) så med detta inlägget säger jag nog godnatt! dock är det här inlägget tidsbeställt, så när detta kommer upp ligger jag nog redan i sängen och myser!

denna väska än snart

2011-03-14 @ 19:29:28
påväg hem till mig! har ropat in den på tradera för endast 70 kr! mycket bra pris tycker jag.


precis käkat..

2011-03-14 @ 19:10:53
vofflor! supergott enligt mig! dock fick jag bara i mig 2 stycken.. men det är bra då jag ska minska mina portioner endel och sen ut och powerwalka/jogga nästan varje dag! och jag ska nästan inte äta onyttiga saker heller, fast jag äter egentligen inte så mycket onyttigt, typ som godis, mc donalds och sånt där skit. dock har det blivit lite mycket ballerina kladdkakor nu på senaste.. men det är inte lätt och motstå när det ligger framme och vi har en stor kartong full med kakor så..


kommit hem nu!

2011-03-14 @ 16:50:17
nu har jag kommit hem efter en skoldag. den var rätt skön, 12.20-15.15. imorn ska jag dock gå 08.20-15.15 eller 15.30. ska ha basmaskin och körning (traktor) hela dagen.. jag är inte taggad eftersom jag redan haft många lektioner med det när jag gick lärling. men jag har endast "testen" kvar så jag ska göra det, och köra traktor måste jag inte göra. skönt det iaf.

nu ska jag ta nått och äta (läs: nudlar), sen ska jag kanske ringa en kompis och småprata lite samtidigt som jag ska plugga. har sjukt mycket som jag behöver plugga till. inte bra alltså!
.
jag är rätt söt :)

dagens outfit

2011-03-14 @ 11:10:38
leggins från vila
långärmad tröja från HM
en väldigt enkel outift, men jag tycker den va fin ändå!


ny klass imorn!

2011-03-13 @ 22:52:02
shit jag börjar bli nervös nu. jag ska ju byta klass, och linje. jag gick förut "Lärling - häst", nu ska jag byta till vanliga "häst". lärlingslinjen betyder ju då att jag praktiserar varannan vecka, som jag kanske sagt typ 100 ggr haha. men ja nu ska jag byta till vanliga häst och det känns bra! jag orkar inte med praktik pga många olika anledningar så jag hoppas att vanliga häst passar mig bättre.

det som är mest jobbigaste är faktiskt, om jag ska vara ärlig. det är att jag inte kommer få rida eller träffa min underbara nixon :(

nu är jag tillbaka

2011-03-13 @ 19:20:02
förlåt för usel uppdatering, men jag har helt enkelt inte haft tid. i fredags åkte jag till vintrosa och spenderade min natt där som sagt. åkte därifrån typ vid 4 och träffade elin och ida. vi började fixa oss iordning direkt sen så drog vi till jens och satt och hade det trevligt. sen åkte vi till fredrik och tim. helt okej kväll, förutom framåt kvällen för jag va sjukt hungrig så jag sprang typ hem haha.

imorse gick vi upp vid 9, för jag och elin skulle till fjugesta och kolla innebandy. bussarna går ju sugit så vi fick vänta typ 1,5 timme på bussen till stan. men det gick fint. när vi kom hem smällde vi i oss massa mat sen kom pappa och hämta mig och nu är jag hemma igen!
lite småtrött och så i väntan på bussen!

nu drar jag till stan ..

2011-03-11 @ 17:13:07
och träffar ida och elin! senare ikväll åker jag till vintrosa och tillbringar min natt där.
hörs när jag kommit hem imorn.

mean girls 2

2011-03-11 @ 14:18:56
jag kollade på mean girls 2 igår, och den var inte alls lika bra som ettan! fast det är ju svårt och slå ;) nej, men den var inte ens bra, 2 an. eller om man säger såhär, den var helt okej. ingen film jag skulle tipsa andra om att se om dom ville se någon bra film. men jag känner dock att om man sett ettan så är det ett måste att se tvåan!


överkokta nudlar

2011-03-10 @ 12:08:45
fine, jag lyckades överkoka mina nudlar.. hur i helvete lyckas jag med det? åt nyss några ballerina kladdkakor och mjölk. mums! nu ska jag ut med casper en liten runda, sen ska jag kolla film/tv. ne nu är jag så himla rastlös så jag vet inte vad alltså. jag vill göra något, men jag kommer inte på något. funderar på om jag ska slänga upp lite kläder på tradera.. vi får se helt enkelt.

sur!

2011-03-10 @ 11:46:25
nefan nu börjar jag bli lite sur på hm! några saker skulle komma i slutet av februari, och dom andra innan! men har något av det kommit? NEJ inget! jag ska maila dom och fråga vad som händer. jag vill ha mina saker NU!

sminkning

2011-03-09 @ 13:48:48
hur jag sminkar mig kommer snart att komma upp i bloggen. vet inte om jag bara skriver och lägger upp bilder, eller om jag tar kort på mig medans jag sminkar mig osv. beroende på hur bra bilderna blir haha.
och jag vill ha mycket tips om vad jag ska skriva om i bloggen, jag kommer inte på saker!

väskor ♥♥

2011-03-08 @ 21:30:33
jag verkligen älskar väskor! tyvärr har jag alldeles för få här hemma! måste inskaffas mera!
här är några favoriter.

jag vill ha!

2011-03-08 @ 21:06:52

sovit hela dagen

2011-03-08 @ 18:38:05
usch och fy. jag har sovit hela dagen typ, jag vaknar och sen går jag upp å sätter mig vid datorn ett tag, sen går jag och lägger mig igen och ja sen går det runt sådär. får se om jag går till skolan imorn, hoppas på ett sätt men ändå, det är ju skolan..
mobba inte mig bara för jag är snygg!

sjuk

2011-03-08 @ 13:43:13
och jag är sjuk igen! fyfan! jag har så sjuukt ont i huvet och lika ont i halsen. kan knappt svälja eller nått.. hostar som en dåre gör jag också. jaja, nu ska jag inte tycka synd om mig! har somnat och vaknat typ hela natten och bestämde mig för att gå upp typ halv 11 för det var så varmt. gick och la mig på soffan och slockna direkt. har legat och vridit och vänt mig hela tiden. tog febern nyss men hade typ inget. bra det iaf.

jag sitter och läser lite bloggar nu, fast jag klickar långt bak och läser där. mycket roligare! men nu ska jag försöka ta nått att äta. är inte alls hungrig men ändå är jag.. jaja, vi hörs senare!

dagens

2011-03-07 @ 20:43:56
dålig bild men..
Körde på: Svarta jeans från top shop
svart linne från newbody
vit kofta från cubus



marieberg

2011-03-07 @ 20:40:15
vaknade upp hos elin inatt, orkade verkligen inte åka hem igår, vi hade det så mysigt och bara låg och kolla film och garva så jag sov helt enkelt kvar. idag var det första skoldagen på 3 veckor. mådde förjävligt rent ut sagt, ont i halsen och svullen och ja jag vet inte allt. på morgonen åkte jag till knuffen och skrev ut p-stav och sånt där. sen kom pappa och hämta mig och körde mig till skolan, för vi skulle prata med mina lärare om byte av linje. så nu ska jag byta till nästa vecka redan! spännande :D
jag satt och kolla på lite ridlektioner med emma efter skolan, sen gick vi hem till henne och åt. senare kom mamma och pappa och hämta mig och emma så åkte vi till marieberg. blev några saker som jag köpte, inge märkvärdigt dock. bilder kommer senare.

nu (snart) ska jag hoppa in i duschen och sen vänta på att en kompis ska ringa. sen ska jag väl ta och kolla på big brother och gråta lite för örebro Tobias lämnade huset! fandå!

jag och emma tog en fika och pratade om allt!




sommar

2011-03-04 @ 00:53:00
johanna sofie och jag typ.. förrförra sommaren.
fan, sköna tider!


fuckit

2011-03-03 @ 23:38:05
bråk hela tiden, jag orkar inte med det. det har varit bråk typ konstant i typ 8 månader. jag har vetat från första början att du inte var bra, men ändå fastnade jag för dig på nått konstigt sätt. men känslor håller inte för alltid
å nu är dom helt borta, och det är jag glad över! nu ska jag leva mitt liv som jag vill! utan att ha nån annat att tänka på.

designen?

2011-03-02 @ 13:58:23
jag vet inte hur jag ska ha designen och allt. är det någon vänlig själ som kan hjälpa mig med allt så det blir fint?
hör isåfall av er; adda msn [email protected].

spotify

2011-03-02 @ 13:38:40


http://open.spotify.com/user/chipsflickan/playlist/0ccXlYwPZWfXECkOKnblWL

2011-03-01 @ 22:08:23
jag tänker på dig, för mycket. allt jag vill är att bara att du ska komma tillbaka och vara frisk. jag går och lägger mig varje natt och kollar på bilden jag har på dig bredvid sängen. jag går alltid och lägger mig med en klump i halsen och vet inte vad jag ska ta mig till. allt känns som det var mitt fel, att det var jag som gjorde så du började lida. men då ett annat sätt vet jag att det inte var så. jag red inte speciellt mycket, och när jag väl red så skojade vi mest runt. jag får sånna skuldkänslor, fast ändå inte. jag kommer alltid att älska dig, å aldrig, aldrig att glömma dig!


jobba utomlands

2011-03-01 @ 21:49:30
är verkligen sjukt sugen på att åka utomlands och jobba i sommar. man får ju en grym erfarenhet, och ja, det är ju bara positiva saker. fast lite tråkigt är det ju och åka iväg på sommaren och missa allt som händer här. men egentligen, vad har jag här som gör att jag måste stanna? ingenting, eller jo klart, elin och casper. men dom dör nog inte att vara utan mig en månad eller så. kan säkert fixa så jag jobbar samtidigt som elin också. nej men jag leker bara lite med tanken, vet inte om jag vill det men..


sjuk

2011-03-01 @ 17:32:36
åh vad jag älskar att vara sjuk :(

RSS 2.0