Trevlig valborg!

2011-04-30 @ 21:03:08

Nu har mina byxor kommit! :D

2011-04-29 @ 15:20:50
Hoppas dom sitter bra bara! :D Dock fick jag dom väldigt sent -.- Så nu är det typ för varmt för att använda dom men.. Till kvällarna blir dom nog bra! :D
.
edit: Dom var för stora... :(

Dagens!

2011-04-29 @ 14:43:36

Shoppingen från igår!

2011-04-29 @ 13:21:39
ÄLSKAR solglasögonen! :D
Svarta "toppen" och linnet är från Newyorker
Solglasögonen och naglarna är frå Åhlens
Gula "toppen" från Gina Tricot!

Mina naglar

2011-04-29 @ 13:19:34

Varit på stan och shoppat lite!

2011-04-28 @ 23:19:01
Åkte upp på stan vid typ 1, gick runt och köpte lite små saker. :Köpte ett gelenagel set typ, linne och sen två "bhar", eller ja toppar typ! :) När jag kom hem åkte jag mamma pappa och emilia på några ärenden. När jag kom hem så gick jag å emilia ut och gick, väldigt skönt! :D Duschade sen och smörjde in mig med BUS och sen fixade jag mina naglar :) Det blev rätt bra med tanke på att det var första gången jag gjorde de :) Visar bild imorn.

Nu ska jag gå och lägga mig!

2011-04-27 @ 23:18:37
Nu har jag kollat klart på Big Brother, så ska därför gå och lägga mig :) Pappa är så söt haha, han kommer in och kollar på mig och bah "Är det big brother nu igen?" Jagbah "eeh aa" Så säger han "Jag ser det, du sitter alltid och ler när du kollar på de" Haha, ja vad ska jag säga, jag gillar programet! :D

ÅH gööööööör snygg! Fyfan

Nyss varit ute och sprungit med Carre och Syrran!

2011-04-27 @ 19:11:27
Har precis varit ute och sprungit med carre och syrran, eller ja vi sprang/power walk! :D Vi var ute i ca 1 timma, och nu är det dags att komma i form så en timma powerwalk/spring varje dag så lär jag snart vara snygg! Ska även träna lite efter jag vart ute, typ situps, plankan, hoppa stutsmatta (det ger jättebra träning! 10min=ca 40-50 min löpning ) Kommer bli hur snygg som hellst ;)

Ska ju självklart äta nyttigt också! Ta typ en macka ist för 2, ett glas mjölk ist för oboy(fast.. får se med de) och sen ska jag ta hälften så mycket mat som jag brukar, och mycket sallad och grönsaker! Nu jääävlar! :D


Ögonbryn, det viktigaste i ansiktet enligt mig!

2011-04-27 @ 13:00:54
Snygga ögonbryn är det bästa jag vet, jag kollar alltid på ögonbryn, det är det första jag lägger märke till faktiskt. Vet många som tänker likadant som jag. :D Därför är ju ögonbryn ett väldigt viktigt "moment" eller vad man säger. ;) Jag plockar mina själv och använder några "regler" som jag skriver längst ner! :D Här har ni lite tips om ni har lite svårt för ögonbryn eller så :D
  1. Börja med att rita en svag, tunn linje hur du vill ha ögonbrynet med hjälp av en ögonbrynspenna. Detta är den linje du ska plocka eller raka efter.
  2. Ögonbrynet bör börja ungefär där ögat börjar men det finns inga rätt eller fel. En del människor ser bättre ut om ögonbrynet får börja lite närmare näsan medan en del ser bättre ut om ögonbrynen ser ut att vara längre isär. Det här har även med ansiktsform att göra. Testa dig fram vad just du passar i! Efter några omgångar bör du ha fått en aha-upplevelse.
  3. Plocka ögonbrynen mest underifrån så att de ”öppnar upp” ögonen. Givetvis kan man även plocka bort små hår som knappt ens hör till ögonbrynet på ovansidan.
  4. Försök hitta en naturlig båge i ögonbrynets ”topp” och framhäv denna. Har du relativt raka bryn kan du ändå försöka skapa en liten båge eller raka bort allt hår från den önskade toppen och utåt. (Obs! Att plocka bort så stora delar av ögonbrynet rekommenderas inte av skäl som nämnts ovan.)
  5. Ögonbrynet bör sluta lite utanför den yttre ögonvrån. Gör det inte det naturligt kan man bara måla dit den del som ”fattas”.
  6. Plocka längs med håret och plocka snabbt så gör det mindre ont. Om du rakar brynen kan du hålla upp huden med ena handen för att lättare komma åt.
  7. Ögonbrynen bör bli tunnare ju längre ifrån näsan de kommer.
  8. De flesta ögonbryn är inte helt jämna och många har även delar av brynet som är helt hårlösa. Använd antingen en ögonbrynspenna eller ögonbrynspuder för att fylla i de delar som fattas.
Såhär gör JAG mina ögonbryn!
Jag tycker denna form är snyggast på ögonbrynen, och försöker göra mina ögonbryn så lika som dom här. Det är ju dock lite svårt, beroende på vilken form man har på ögonbrynen från första början, men det var ganska lätt för mig :)

A: Man kan lägga en pensel för att få mer exaktare linjer, lägg penseln vid näsvingen, rakt upp och där "ska" ögonbrynen börja.
B: Ögonbrynets högsta punkt. Lägg penseln vid näsvingen men vinkla den så den ligger framför din ögonpupill.
C: Lägg penseln vid näsvingen igen, och vinkla den mot ögans "slut"

Tips för att få långa naglar!

2011-04-27 @ 12:50:14
Jag har faktiskt relativt långa naglar, men dock inte så starka! :( Dom går väldigt lätt av, men jag har börjat fila dom väldigt mycket och ja, det har visat resultat! Här får ni lite mer tips som jag använder mig av! :D

Tips för långa naglar:
  • Om du har svårt för att få långa naglar, testa att göra som amerikanerna och klippa nageln mer rakt så att den blir fyrkantig istället för rund. Då blir den starkare i toppen och går inte av lika lätt.
  • Använd handskar när du diskar eller gör annat som involverar hantering av vatten.
  • Bit och riv inte på nagelbanden. Det kan resultera i att nageln lossnar lite från sitt fäste i sidan och då blir den mer sårbar för flisor.
  • Eftersom nagelbanden är nagelns fäste och grund är det viktigt att ta hand om dem. Det finns speciell nagelbandsolja som man kan köpa. Den gör det lättare att peta ned nagelbanden så att de inte lossnar (vilket även påverkar nageln). Det finns även speciella nagelbandspinnar som man kan använda för att peta ner nagelbanden.
  • Använd återfuktande handsalva om du har torra händer och speciellt på vintern. Smörj in extra mycket kring nagelbanden. Då blir de mjuka och lossnar inte så lätt. Om du vill ha en mer effektiv behandling, sno in händerna i gladpack och låt handkrämen verka i ca 15 minuter.
  • Fila naglarna ofta. Det hjälper faktiskt om man vill ha långa naglar. Om man inte filar dem kan man få flisiga naglar och då blir de bara kortare. Ungefär som man måste klippa topparna regelbundet för att få längre hår. Fila nageln i endast en riktning. En del nagelfilar har en mjukare sida också som man kan fila vertikalt med efteråt.
  • Använd genomskinligt nagellack eller underlack för att stärka naglarna.

ÖL i håret kan vara bra!

2011-04-27 @ 11:29:28
Sant, öl innehåller mycket B-vitamin och det gillar håret. :D Man bara doppar huvudet i en skål med öl och låter det ligga i håret någon timme. Dock tror jag inte det händer så mycket, bara att håret får mer volym. Däremot kan jag rekommendera att blanda lättöl, olivolja och en ägggula tillsammans och smeta ut det i håret och gärna ha det någon timme. Håret glänser jättemycket och blir mjukt och fint. Men glöm inte att skölja ur "inpackningen" ordentligt! :)

Man kan även göra denna: blanda med äggula, avokado, olivolja, kokosmjölk. Men ta svart öl utan alkohol, innehåller mer B-vitaminer! :D


Bra jävla sugen!

2011-04-26 @ 21:22:41
Är bra jävla sugen, men vågar jag?


Har inte sovit mycket alls inatt så är sjuukt trött alltså!!

2011-04-26 @ 21:18:02
hej tjockis

Precis varit och köpt hårfärg

2011-04-25 @ 18:13:30
Va precis på coop och köpte hårfärg och schampoo&balsam. Köpte svartbrun hårfärg, eftersom svart färg fastnar mycket bättre på huden, så vi testar med en nyans ljusare. Dock syns det inte att det är de men :) Snart ska jag ut och springa med carre och emilia. Ska bli skönt faktiskt, måste komma iform nu alltså! :D


Ligger ute i solen och steker!

2011-04-25 @ 14:32:11
Anonyma personer som kommenterar, blir inte så anonyma tillslut. Tänk på de ;)
Jag har legat ute i solen hela dagen idag, sjukt skönt har det vart Det är verkligen jättevarmt ute! Så glad att det är vår nu. Jag har redan fått ganska bra med färg ;) Nu håller jag på och lagar lite mat, och nu kom mamma hem. Ska höra med mamma om vi kan åka till ikea eller nått ställe! Sjukt sugen på att göra något. :D
.
Jag vet att du ångrar dig, du vill så gärna ha mig tillbaka ;)



Nej, jag är inte alive!

2011-04-24 @ 15:37:08
Fyfan hur jag mår alltså, så sjuukt bakis så finns inte. Eller nu har det lugnat ner sig så nu är det inte så farligt, men förut.. eeuuw .. :O Nu sitter jag iaf och kollar på "Micke & Molle 2", riktigt bra film. Men jag funderar på om jag ska skippa att kolla på den för den är så sorglig :( Så kollar kanske på nån Johan Falk ist (a)



Im alive! :D

2011-04-24 @ 13:21:50
Hade en toppen dag igår! Låg ute i solen hela dagen, och sedan vid 3 gick jag in och duschade och började fixa iordning mig. Sedan åkte vi till min moster och firade min kusin som fyllde 25 år! :D Hade mycket trevligt där, och sen vid 9 åkte jag vidare till elin och sen till tybble på fest. Hade ganska roligt där, blev lite dåligt på slutet men inte mådde vi dåligt för de :D
nu ska jag åka heeeeeem å sola!

Filmtajm!

2011-04-22 @ 19:23:34
Nu ska jag slå på en film och bara sitta och mysa till den! Tror inte det blir nått festande för mig idag, bara om någon hör av sig eller nå. Ska bli gött å bara vara hemma ikväll! Jag kör imorn istället. :D
Nu ska jag iaf kolla på "Johan Falk, Leo Gaut" så jag kan kolla på min älskling lite. Saknar honom, men han är inte hemma nu :( ;)
.

Dagens

2011-04-22 @ 18:36:41

Beskriver hur jag sminkar mig

2011-04-22 @ 17:08:46

BASEN:
1. Först tar jag lite puder (Maxfactor Creme puff #42 Deep beige) och stryker över hela ansiktet, för att fondationen ska sitta bättre.
2. Sen applicerar jag fondation "Maxfactor Miracle touch #70) över hela ansiktet!
3. Sen tar jag ganska mycket puder och strycker över hela ansiktet för att få en mattare look.
4. Efter det tar jag solpuder (Loréal Glam Bronze "Blond Harmony" på kindbenen, pannan, näsan och lite på hakan.
5. Tar sedan rouge (Isadora #21 Mocha blush) på kinderna.
6. Avslutar "basen" med att fylla i mina ögonbryn med en ögonbrynspenna från HM, mörkbrun.
.
ÖGON:
7. Applicerar eyeliner längst ögonlocket, eller vad man säger.
8. Sätter på lite mascara (Maybelline  "The cold ssal volum express"
9. Och ibland när jag vill ha mer markerande ögon tar jag kajal runt hela ögonlinjen.

BIIIICTH

2011-04-22 @ 12:51:59

Sluta med löshår?

2011-04-22 @ 11:17:54

Bilder från stugan!

2011-04-22 @ 11:15:58

5 saker!

2011-04-21 @ 20:39:02

Nu måste jag skärpa mig!

2011-04-21 @ 12:44:13
Nu ska jag iväg och handla med min mamma, sen när jag kommer hem så blir det en massa uppdatering och tips! Har några tips jag tänkte dela med mig av. Plus så tänkte jag visa hur jag sminkar mig :)
PÖSS

EMILIA GÄSTBLOGGAR

2011-04-21 @ 12:22:33
tjenare allihopa !
Nu är det Emilia som gästbloggar här då för att min syster Sminkar sig .
Tänkte väl bara säga att jag har världens bästa syster !♥
Och besök gärna min och min bästaväns blogg !
www.nicoleemilias.devote.se ;)
Jag & Felicia ♥

Hos elin nu, vi ska snart dra ut!

2011-04-20 @ 19:50:20
Dock vet vi inte vad vi ska göra, men vi hittar på något! Ber om ursäkt för dåligt uppdaterat men inte varit inne så mycket för det varit så fint väder idag!

Hemma från stugan nu!

2011-04-19 @ 20:22:07
Och jag har haft en underbar kväll/natt/dag! Vi har gjort allt möjligt, spelat kubb, spelat "med andra ord" som va as roligt :D Och sen har vi grillat och ätit och myst och ja, mycket roligt! Berättar mer om min dag senare och då kommer det även lite bilder! :) Nu ska vi äta grillat, mööjs! :) Sen ska vi kolla på nån skräckfilm och sen senaste Harry Potter :D

tjänare på er allihopa goda

2011-04-18 @ 12:32:45
Vi är typ, aa rätt söta måste jag erkänna :D

Heeej vilken underbar dag

2011-04-18 @ 11:34:31
Vaknade upp hos elin idag, åkte till henne vid typ 9 igår så då cyklade vi upp på stan och satte oss och prata. Mysigt, kändes som vi hade hundra saker och säga till varandra. Idag ska jag elin ida towe vera och emma åka till idas stuga och grilla och bara ha det mysigt! Så det kommer vara klent med uppdatering idag och imorn! Nu ska jag fixa iordning mig lite mer, jag och elin ska snart åka hem till mig och packa osåntdär.

Väldigt gammal bild på mig och stumpan!

Min söndag alltså..

2011-04-17 @ 19:15:14
Den blir bara bättre och bättre..

Haha kolla in dom här!

2011-04-17 @ 17:45:57

Och sen efter det här :D


Aldrig haft såhär tråkigt på en söndag!

2011-04-17 @ 17:42:39
Söndagar brukar ju inte vara såå roliga kanske, men guuuuud vad jag har tråkigt idag. :O Aldrig haft så tråkigt! Finns inget att göra, alla är uttråkade och ja, jag är RASTLÖÖÖÖÖS! ovanligt va? :D :O Skulle dragit ut och sprungit om jag inte hade haft så jävla ont i mina ben. Fandå! Kom på nu att jag kunde baka, men sen.. NEEEEEEJ vi har inga ägg. Kul liv. Hej emo! :D *cuttcuttcutt*



En jääävla lång promenad!

2011-04-17 @ 15:16:18
Igår drog vi in till stan efter vi hade grillat och ätit osådär. Drog till en lokalfest vid universitetet. Var där kanske, max en timma sen skulle alla dra. Så vi tog bussen in till stan och sen skulle dom andra hem, klockan var typ 1, men natten är ju bara ung tänkte jag :D Så jag själv drog vidare till en chillfest i markbacken typ, hade inga busspengar så fick gå dit. (vafan tänkte jag med? :D) Men det gick fint! HAHA, i ett gatuhörn eller vad man säger, slutet på huset lixom, kanten på huset, där är jag alltid rädd att gå in i nån. HAHA så vad händer, en CYKLAR in i mig haha :D :D Jag typ asförvånad och bah, ee aa det är lugnt. Han va värsta läskig haha, hade luva/mössa nerdragen och svartklädd och nervös :o Hade helt okej kul där, men sen.. När jag skulle hem.. Jag hade ju ingenstans att sova (VAD TÄNKTE JAG MED? :D) Så jag fick gå hem från markbacken.. Till hovsta.. :O Haha kom hem väldigt sent, och har vääldigt ont i mina ben idag. Men det va värt de, jag hade en "elin&felicia kväll" igår, utan elin :D





Grillparty hemma hos emma!

2011-04-16 @ 17:42:57
Sitter hemma hos emma nu, har precis varit på coop och köpt lite godsaker! Ikväll ska vi grilla och bara ta det lugnt som jag sagt. Det ska bli kul! Får se om det kommer upp lite bilder, men det gör det nog! :D

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, var hemma och hämtade lite saker sen åkte jag tillbaka till emma och duschade och gjorde mig fin :D Snart ska vi börja grilla, klockan 6 kommer den sista personen hit så då börjar vi eller vad man säger haha!
.
När jag och emma var i ladugården, för typ 4 veckor sen. Haha vi fick mjölka kor och rengöra "ligghallarna" där dom låg, och bläää det va inte kul haha. Snart ska vi även till Djurhuset och hålla på där. Det tror jag kommer bli kul haha.

Hemma hos emma, igen!

2011-04-16 @ 00:47:06
Åkte in till stan en liten stund iaf, vi drog till nån fest som var på väster, men det var typ bara raggare där haha :D Så vi drog hem ganska direkt, var kvar 1 timma kanske, om ens det. Kul och träffa endel som man inte träffat på ett tag, och endel mindre kul :) Nu har vi ätit (ovanligt haha :D) och nu ska jag tvätta av mig allt smink och sen gå och lägga mig! Är ganska trött! Imorn väntar en ny dag :D

Är hemma hos emma nu!

2011-04-15 @ 20:41:48
Sitter hemma hos emma nu, och vi vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Antingen utgång eller så stannar vi hemma och fettar oss. :D Lite sent ute med att tveka om vi ska ut eller inte men, vafan.. Neej ;) Idag har vi varit upp på stan en snabbis och fixa en sak, sen så åkte vi hem och ja.. inte gjorde ett piss! Skulle bara berätta att jag levde, och ja ha en bra fredagskväll alla! :D

En skitsöt bild på mig och emma, i början av skolan börja, alltså augusti typ :D

Sitter och äter frukost!

2011-04-15 @ 12:00:28
Just nu sitter jag vid köksbordet och äter lite frukost. Ska snart börja göra mig iordning, inte för jag ska göra nått, men det är alltid kul och känna sig fin :) Imorn ska jag på en mysig tjejkväll hos emma.. det är några tjejer som ska dit, och vi ska grilla och bara vara haha! :D Ska bli kanon kul!

Snart kommer emma och hämtar mig

2011-04-14 @ 19:05:21
Och då åker vi till coop och köper godis! Sen åker vi hem till henne och tar det lugnt!


Lyssna?

2011-04-14 @ 16:20:08
Världens bästa spotifylista ;)
WHAT'S UP

HELLO

2011-04-14 @ 15:24:30

Det slutar aldrig hända..

2011-04-14 @ 14:14:02
Nu har det hänt igen, trodde man skulle känna sig lite säker efter han Niklas åkte in. Men nej det ska man inte få göra, nejnej. Utan nu är det väl säkert nån som vill ta efter han eller nått :S Detta hände iaf natten till söndag, förra lördagsnatten alltså. Har också hänt en gruppvåldtäckt för ett tag sen också. Fandå nu kommer jag inte vilja gå ut! Okej, jo det kommer jag och jag är inte speciellt rädd att bli våldtagen heller. För jag tänker att det aldrig aldrig kommer hända mig, men det vet man ju aldrig.

Det jag tycker är lite läskigt är att han cyklade runt och letade efter sina "offer", och när jag är ute och ränner på stan så tänker jag ALDRIG att dom som cyklar kan göra något om man säger så. Jag tänker att dom är påväg hem liksom. Medans dom som går bara kan göra nått. Hmm, vad dumt man kan tänka ibland.

Jag vill inte bo i Trista och våldtäcktsstaden Örebro längre. :(

Sitter och kollar på Jour-Hundar eller vad man säger

2011-04-14 @ 12:16:20
Sitter och kollar på hundar som behöver nya hem, alltså inte blocket utan en speciell sida där dom finns. Sjukt fina finns det, jag kollar på staff/bullterier. :D Dom är helt klart finast. Jag ska ha en amstaff när jag flyttar hemifrån, det har jag bestämt! :D Lägger upp lite bilder på hundar jag fastnat för, bara för jag har så tråkigt! ;)

Inte direkt den finaste, men verkar sjukt underbar! | Åååh, underbar hund. Sjukt fin!

Jag behöver inte ens säga nått, kolla ögonen!         | Kolla bara på honom, finner inga ord haha!


Och denna kille behöver ett Jour-hem... Olala ;) Jag ska ha han! :D


Match made in heaven

2011-04-14 @ 11:46:20
you became mine on the first night
we became lovers at first sight
funny how a blink of an eye can turn your life around
wanna spend every tomorrow
with you baby nothing is impossible
fly you to the moon at the front row
there's no limit, let's go
sometimes we simply fall out
but that don't change the fact
i'm tied to your love like heaven's chains
always..
.
if you go, i go
if you stay, i'll stay
when you cry i'll try to put a smile on your face
if you fall, we fall
i will hear you call
always know that baby i am yours and you're
mine, mine, mine
we're a match made in heaven
mine, mine, mine
we're a match made in heaven
.
people turn around when we walk by
you is so fly from a bird's eye
we got the whole universe on our side
from the very first night
every day we do is a love scene
we were born february the 14th
baby you're the reason why i'm falling
never felt so right
sometimes we simply fall out
but that don't change the fact
i'm tied to your love like heaven's chains
always..
.
if you go, i go
if you stay, i'll stay
when you cry i'll fight to put a smile on your face
if you fall, we fall
i will hear you call
always know that baby i am yours and you're
mine, mine, mine
we're a match made in heaven
mine, mine, mine
we're a match made in heaven
.
when it's written in the stars
there's nothing that can take our love apart
you were sent from up above
that's the reason you beat in my heart
oh baby
.
if you go, i go
if you stay, i'll stay
when you cry i'll fight to put a smile on your face
if you fall, we fall
i will hear you call
always know that baby i am yours and you're
mine, mine, mine
we're a match made in heaven
mine, mine, mine
we're a match made in heaven

HAHA, kolla detta klipp!

2011-04-13 @ 23:58:00
http://tv.expressen.se/galna%2Bklipp/1.2395860/hon-fick-ingen-hast-larde-upp-en-kossa

Jag kanske borde vara glad att jag haft flera hästar än att få lära en kossa hahah :D

Baad, veryy baad!

2011-04-13 @ 23:27:35
Mitt lov som är nästa vecka kommer nog inte bli det bästa.. :(

Usch, jag läste i tidningen att det var en 23-årig typ som hade dött, troligtvis i körtelfeber! Mjälten hade spruckigt, tror ni jag är nervös eller?! :O Han hade ringt till sjukhuset och fått prata med en sjuksköterska för han kunde typ inte andas oså. Han hade typ gått med körtelfeber väldigt länge, men hade inte fått hjälp typ, eller det var nått. Jag fattade inte riktigt.  Men troligtvis sprack mjälten för han inte tog det lugnt och så, vilket är viktigt när man har körtelfeber.  Och jag är ju inte världsbäst på att ta det lugnt. :O Springer ju runt som en dåre och så här hemma. Måste kanske ta det lite lugnt.. :(

Jag skulle inte säga nej till detta!

2011-04-13 @ 16:45:23
Exclusive Matsumoto 3 SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COMRenine SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
449:-                                     349:-
Elisa-26 SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMSabine Dress SEK 199, Motel - NELLY.COM
349:-                                       199:-
Feather Detail Dress SEK 299, Club L - NELLY.COM Mesh Bandeau Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM
299:-                                        549:-
Funky Blond Leggings SEK 329, Pieces - NELLY.COM Ray SEK 1195, Acne - NELLY.COM
329:-                                        1195:-

Kom precis ut ur duschen!

2011-04-13 @ 14:09:56
Tog en varm(!) dusch typ precis när jag vaknade, och det var guuudomligt skönt! :D Inatt har jag dock sovit sjukt dåligt, vaknat nästan varje timma :( Idag ska jag väl, som vanligt, ligga i soffan hela dagen. Ville åka till rusta med mamma, men hon ville som vanligt inte. Nu har hon fått sina chanser, nu är det hon som ska fråga mig saker, inte tvärt om som det brukar vara! :(

Jag är så sjukt sugen på att köpa en massa nytt smink och bara sätta sig och sminka mig själv! Jag har ju inte gjort mig iordning på ett tag, okej i lördags men då var det inte kul ens. :( Nu är jag så jävla rastlös så jag spricker! Kanske ska ta och plugga lite? Nej.. ;)

Det kommer väl några inlägg senare idag.. Inte för jag vet om vadå, men det kommer jag förhoppningsvis på! :D
Ful å oredigerad bild, iaf på mig hehe! ;) Elin är alltid fin.

Håller på och laddar ner photoshop, men det

2011-04-12 @ 21:51:49
Går minst sagt snabbt! Var ju värsta nörden inom photoshop förr, satt och gjorde alla möjliga saker. Men det var för typ flera år sen, så kommer nog inte ihåg så mycket hehe! Men ska testa mig fram, vill ha en lite mer "avancerad" header och ja. Hehe jag tröttnar snabbt på saker ja!

Det är helt sjukt vad man kan göra med detta program!


Håller på och rensar garderoben!

2011-04-12 @ 19:08:29
Håller på och rensar garderoben med min syster, sen ska mamma komma för vi ska fixa ordning på mitt rum =) Kommer bli såå snyggt när det är klart, dock kommer det bli mini!

Sminktips

2011-04-12 @ 14:46:30

♥ Håll basen så tunn och naturlig som möjligt. En foundation är aldrig till för att täcka, utan för att jämna ut hudtonen. Satsa hellre på en flytande foundation än puder — det kan ge ett kakigt intryck som får dig att se äldre ut.
♥ Lika viktigt som att använda bra produkter är det att använda rätt penslar, det gör hela skillnaden. Investera i ett set med kvalitetsverktyg som håller i flera år.
♥ Använd alltid två penslar när du applicerar en ögonskugga — en som du applicerar med och en ren pensel som du skuggar kanterna med. Då får du mjuka övergångar och en proffsig look.


Hittade en ganska bra artikel också, värd att läsa igenom lite snabbt (:


Här ska det stå något

2011-04-12 @ 14:06:33

Vill verkligen hoppa av skolan asså..

2011-04-12 @ 13:17:21
Känner verkligen att jag vill hoppa av skolan, jag orkar seriöst inte med allt skit! Det är plugg HELA tiden, ligger efter som fan nu för jag varit borta typ 3 veckor. Har 4-5 prov som jag behöver göra hellst denna vecka. (Och jag är SJUK! :O) Skola är inget för mig, absolut inte. Jag vill hoppa av skiten och börja jobba, eller nån annan lösning. Ska prata med mamma när hon kommer hem och berätta allt, för jag orkar verkligen inte med skolan alltså. :(

Hemma från vårdcentralen/usö nu

2011-04-12 @ 11:37:04
Åkte till vårdcentralen vid halv 10 imorse, läkaren kollade lite i halsen på mig sen skickade hon vidare mig till USÖ där jag skulle ta blodprov, för att kolla om jag har körtelfeber (som jag är nästan säker på att jag har). Fick sitta på USÖ typ, 1 timma och bara vänta. Blev super irriterad och stressad för erik skulle på jobbinterjuv och jag satt där och visste inte när jag skulle bli klar. Men det löste sig bra. Lite äckligt var det, haha dom tömde mig på blod kändes det som, tog 3 fulla sånna här rör :o Fick värsta rycken i tummen hahah!


Jani folket, vad händer nudå?

2011-04-11 @ 23:25:22
Jag sover ju såå oregelbundna tider så finns inte ord, jag går och lägger mig bra i tid, typ vid 11, halv 12. Men sen tar det typ en timma för mig och somna. Någon gång vid 10 vaknar jag (och då är jag HELT torr i halsen, tungan och läpparna har jag göör ont i! Har bitar med nått äckligt i halsen också, blää!) och då går jag upp och lägger mig i soffan och kollar på tv, och somnar. Sen vaknar jag vid typ 2-3 och ligger och kollar på tv eller somnar om. Så ser mina dagar ut, GOA DAGAR VA?

Så med detta vill jag komma fram till att jag har vääldigt svårt och sova, jag längtar inte till att sova då jag inte vill vakna och vara helt äcklig i munnen. Uscch! Synd om mig hehe! ;) Imorn ska jag iaf till vårdcentralen som sagt, hör av mig efter det!

Älsklingen ligger och väntar på mig nu ;)


Världens bästa pappa!

2011-04-11 @ 22:27:55
Blev sjukt sugen på pannkakor förut, så pappa var så snäll och gjorde några åt mig. Jag kunde dock bara ta 2 stycken för det va så jobbigt och svälja :( Nu sitter jag och kollar på BB, helt okej men verkar inte hända så mycket! :o

Älskar vädret! Helt underbart skönt!

2011-04-11 @ 16:56:30
Men jag kan inte vara ute i solen, neej icke! För det är tydligen jättefarligt när jag har halsfluss/körtelfeber! -.- Fick sitta i skuggan med överkroppen och i solen med benen. Inte sådär över roligt och sitta i skuggen medans mamma och min bror satt i solen och solade :( ..

Sjuk fortfarande!

2011-04-11 @ 16:27:49
Och jag mår inte lika bra som jag gjorde förut. :/ Usch min hals är svullen som tusan igen, och gör sjukt ont alltså! Mamma ringde vårdcentralen förut och jag fick en ny tid imorn klockan halv 10 för det kunde tydligen vara körtelfeber! Och det kan man inte göra nått åt, utan det måste man vänta ut -.- Jag lär ju gå ner i vikt iaf (;)), kan inte äta. Försöker trycka i mig mackor men det går icke!

Har föressten beställt nya byxor, köpta från tradera dock, men dom är helt nya, emd lapp kvar och allt! Tusan var bra! :D Nu fattas det bara lite fina toppar, och en tygpåse som väska! Suuper snyggt kommer det att vara :D!



Party för fulla muggar!

2011-04-09 @ 21:53:08

Nu drar vi snart!

2011-04-09 @ 13:33:36
Känner mig inte speciellt fin idag alltså. Inte min dag!
.

Väntar på att pappa ska komma

2011-04-09 @ 12:12:08
Ligger i elins säng och väntar på att pappa ska komma med min halsduk och mina solglasögon. Idag ska jag elin och hennes mamma till stadium och köpa skor till elin. Sen ska vi gå runt lite på stan och jag har kvar mitt presentkort på gina ifrån julas så ska kolla om jag hittar något där :) Får se vad som händer senare, jag måste hem och hämta lite saker tills ikväll iaf, det är endel saker jag behöver ;)

Gammal bild på mig och elin, fett söta! :D

Sitter hemma hos elin nu

2011-04-08 @ 22:11:55
Och kollar på Big Brother :D . Blir nog en hemma kväll i vilket fall som helst, vi får se!

Mår mycket bättre!

2011-04-08 @ 19:36:18
Mår nästan bra! Har ont när jag sväljer men det är faktiskt inget jag tänker på liksom. Dock så är min röst väldigt.. basig eller vad man säger. Jag har väldigt mycket bas i rösten nu haha. :D Jag ska väl bara sitta hemma ikväll eftersom jag varit sjuk hela veckan, men är väldigt väldigt sugen på att dra ut och ha en lyckad kväll med elin! Men vi får se, om jag lyckas övertala mamma och om elin ens vill dra ut.

En ganska.. nykter bild på mig och elin! :D

Håller på och dö!

2011-04-08 @ 16:43:23
På riktigt! Jag håller på och dö, jag har så jävla tråkigt. Jag har bara legat i soffan i 5 dagar, inte gjort ett piss. :O Jag och mamma skulle åka till rusta men neeej så blev det inte. Vill typ gråta för jag har så tråkigt och är rastlös! :(

Tips!

2011-04-08 @ 13:29:52
Läste en blogg och såg det här tipset, vet inte om det funkar men jag ska helt klart pröva! :D

När man plattar eller lockar håret så gör ju ni det med värme? Ögonfransar och ju också hår, så ta fram en ögonfransböjare och blås lite med hårtorken tills den är lagom varm, och böj! :D



Beatiful

2011-04-08 @ 13:12:41

Så trött på endel

2011-04-08 @ 12:57:50
folk som spelar vara ens kompis, men sedan märker man att dom inte är det. jag har alltid frågat många om tex dom vill följa med på fest eller på stan eller vad som hellst, men får jag några "frågor" tillbaka? nej, inte en enda! det är gemensamma kompisar i vissa lägen, men det bryr väl sig ingen om, bäst att ha dom för sig själv eller?
blir så irriterad så jag vill bara skjuta huvet av någon. Dra åt helvete är det jag har att säga till alla dom.

Lite bättre nyheter!

2011-04-07 @ 19:06:47
min hals har blivit lite bättre, inte speciellt mycket men nu gör det bara ont när jag pratar länge och mycket och sväljer. är asjobbigt och sova också, för jag kan knappt göra det ;/ vaknar och är helt torr i munnen men massa slem och bitar i gomen, sjukt äckligt :( har ju legat hemma sedan måndags, och jag lovar er, jag har aldrig varit såhär rastlös, jag är en sån person som lätt blir rastlös och måste göra nått, och nu när jag varit hemma i nästan 5 dagar .. ja ni kan ju tänka er. jag håller på och spricka!

herregud

2011-04-06 @ 16:14:15
HAHAHAHHAH hennes sångröst vill jag ha!

usch för att vara sjuk!

2011-04-06 @ 13:04:32
ne nu är jag trött på att vara sjuk, blev ju inte riktigt frisk sen sist jag var sjuk, typ 3 veckor sen. svullnaden på halsen gick aldrig ner och nu är det halsfluss -.- älskar mitt liv! någon som har förslag man kan göra för att må bättre? utan att sova då..

jag har så mycket tankar i mitt huvud nu, vet inte riktigt vad jag vill, och om vi klarar det. tror faktiskt att det är bra som det är nu, fast min största dröm går i kras. kommer ju inte bli som jag vill på några år..
HEJ EMO!

saknar min andra halva..

Väldigt bra ögonbrynstips!

2011-04-05 @ 19:37:26
Börjar vid 1.35

Inte förvånad att det är jag alltså..

2011-04-05 @ 13:11:50
åkte till vårdcentralen idag och dom såg direkt att jag hade halsfluss. jag har jättesvårt och andas för min högra sida är ju som sagt jätte svullen. så jag fick piller utskrivna så dom ska mamma hämta sen. hoppas det försvinner nu. kollade i halsen i morse, såg vita jävla "bitar" i halsen typ. sjukt äckligt var det. bläää!

varnar för äcklig bild nu! (inte min hals, men min hals ser ut typ såhär)




.

23:34 - Hide and seek

2011-04-04 @ 23:36:10
fick låna en kompis häst i lördags och rida på. red ut med emma som också lånat en häst en liten runda och jävlar vad härligt det var och sitta på en häst igen alltså. hade dock för tjocka kläder på mig så blev väldigt varmt haha.

23:17 - Vilken väg kommer du ta?

2011-04-04 @ 23:30:47
har haft en ganska så bra helg, inte världens bästa men helt okej bra. i lördags fick jag värsta utslagen över mina lår knäveck och armveck. kliade så grymt mycket och sved oså. så i söndags åkte vi och kollade upp det där, vi trodde att det var nässelfeber. men sedan gick vi in och kollade om man kunde få biverkningar av p-staven. och ja, självklart. det var typ 3 av 10 000 som kunde få nässelfeber av p-staven men "läkaren" var inte säker så jag fick några piller utskrivna. tog ett och sen försvann dom, så nu är dom borta. tack och lov! kliade som ja, jag vet inte vad! men det är självklart inte över än, HELA min högra sidan av halsen är jättesvullen. kan inte svälja, har jättesvårt och andas och svälja. så imorn ska vi ringa vårdcentralen och kolla.

här ser ni lite, fast på dom här bilderna är det inte speciellt mycket. ibland var det över hela benen och kliade som faan! och benen var också blåa i vissa lägen, det ser ni ju lite på bilderna.

grymt sur, arg, besviken, irriterad, ALLT

2011-04-03 @ 23:04:55
kom inte till mig sen.

12:18 - Today i am happy!

2011-04-02 @ 12:20:53
jag och min familj har börjat smida lite planer! sjukt glad, och spänd är jag! hoppas att detta blir av nudå!
vad det är får ni inte reda på, utan det märks med tiden ;)
.
såhär glad är jag nu!

RSS 2.0